• Vi gir støtte til energi- og klimatiltak.
Framtiden i våre hender

Prøv vintersykling

Pleier du å sette sykkelen i kjelleren om vinteren? Her er tipsene til hvordan du kan få mange gode opplevelser på sykkel om vinteren.

Ti gode grunner til å velge elsykkel

Elsykkel er gøy og klimavennlig.

Har du allerede prøvd en elsykkel trenger du antageligvis ikke å lese dette. Hvis ikke: Her er ti gode grunner til å prøve en.

Grønnere reisevaner

Transport utgjør en stor og voksende andel av klimagassutslippene våre. Personbiltrafikken alene utgjør omtrent 10 prosent av Norges totale klimagassutslipp.

Hvordan reise ansvarlig?

Her er noen tips til hvordan ferien din kan bli litt mer miljøvennlig og ansvarlig.

Slik kjører du mer miljøvennlig

Med enkle grep kan du spare både miljøet og lommeboken når du er ute og kjører. Les våre tips eller meld deg på økokjøringskurs hos Framtiden i våre hender.

Slik fikser du sykkelen

Sykkelgleden blir større med en velholdt sykkel. (Illustrasjon: Istockphoto)
Å ta fram sykkelen oftere er et godt bidrag i kampen mot klimaendringene. Vi viser deg hvordan du fikser de enkleste tingene selv.

O hjul med din glede

Salget av el-sykler øker kraftig i mange land.  Nå tror mange bransjefolk  at Norge står for tur.  Vi har testet to modeller i det øvre prissjiktet.

Køene kan forsvinne med kompiskjøring

(Foto: buzzerblog/flickr.com)

I USA blir «ride sharing» stadig mer populært. Nå er trenden med å kjøre sammen og dele bil ferd med å komme til Norge. Det er en god nyhet for miljøet.

Slik kan du spare bensin

Kjører du el-bil vil du uten tvil spare mye bensin. Her en Mitsubishi i-Miev. (Foto: Mitsubishi)
Selv om vi aldri har fått mer bensin for pengene enn nå, er det ingen grunn til å sløse. Derfor presenterer vi tips til hvordan du kan bli gjerrig og spare både bensin, penger og miljøet.

Slik velger du miljøvennlig ferie

Vi reiser stadig mer – og stadig lengre. Her gir vi deg noen tips til hvordan du kan velge en miljøvennlig ferie, og vi tar gjerne i mot flere tips hvis du har!

Bildeleordninger i Norge

 Å bli med i en bilring kan være en økonomisk og miljøvennlig løsning. (Illustrasjon: istockphoto)

Stadig flere steder i Norge kan du eie bil uten å bry deg om service og årsavgifter, skifting av dekk eller om bilen står trygt parkert når du ikke bruker den. Du kan til og med eie mange.

- Annonse -
Grønn myteknusing