Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Økernveien 94, 0579 Oslo

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Stopp sløsepolitikken!
Skal vi bekjempe klima- og naturkrisa må vi bekjempe overforbruket!
Støtt kravene!

Vi jobber for en rettferdig verden i økologisk balanse

Støtt arbeidet vårt

Bli med i kampen mot overforbruk og sløsing! Sammen skaper vi rettferdige løsninger på klima- og naturkrisen.

Vi oppdaterer medlemsystemet vårt. Fyll ut skjemaet under om du ønsker å bli medlem, så kontakter vi deg i løpet av mars når medlemssystemet vårt er klart til bruk igjen.

 • Du vil bli oppringt for å sette opp et medlemskap. I forkant av telefonsamtale vil du få en sms for å avtale tidspunkt.

For å stoppe natur- og klimakrisen, må vi stoppe overforbruket.
 

Som medlem bidrar du til at vi:

 • Påvirker politikk og næringsliv.
 • Avdekker sløsing, og stiller bedrifter og politikere til ansvar.
 • Inspirerer flere til en grønnere livsstil.

 

Dette er noe av det vi har fått til

 • Mer åpenhet og sikkerhet i tekstilindustrien
  Vi foreslo og arbeidet for åpenhetsloven. Vi har også bidratt til at mange selskaper har åpnet sine leverandørlister.
 • Mindre matkasting og mer bærekraftig mat
  Et flertall på Stortinget vil innføre en matkastelov for å redusere matsvinn. Vi har også bidratt til at kjøttforbruket går ned og at landbruket har redusert forbruket av problematisk soya til dyrefôr.
 • Et mer klimavennlig oljefond
  Vi har bidratt til fjerne kull og oljeaksjer for milliarder av kroner fra oljefondet. Etter massivt press skal nå oljefondets investeringer justeres etter Parisavtalen og skal bli et utslippsfritt fond.
 • Mindre sløsing og miljøskadelig overforbruk
  Regjeringen har tatt med flere av våre tiltak mot sløsing i sin fireårsplan. De vil blant annet jobbe for en matkastelov, reparasjonsmerking og mer miljøvennlige offentlige anskaffelser. Vi har også bidratt til at flere kosmetikk og tekstilprodusenter til å fjerne miljøgifter fra produktene sine.

 
 

Dette jobber vi med

 

Forbruk

Vi klarer ikke bekjempe klima- og naturkrisen uten å bekjempe overforbruket. Vi jobber for at politikerne, næringslivet og forbrukere skal bremse sløsingen med ressurser.

Mat

Matproduksjon står for nærmere en tredjedel av de globale klimautslippene. Vi jobber for å kutte i matsvinnet, redusere kjøttforbruket, og øke produksjonen av norsk, plantebasert mat.

Klær

Produksjon av tekstiler og sko har stor innvirkning på miljø og arbeidere. Vi påvirker både næringsliv og politikere til å sikre respekten for arbeidere og natur. Vi jobber mot overproduksjon av klær, og for at det skal blir lettere å reparere og ta vare på det man har.

Penger

Vi arbeider for å påvirke oljefondet og bankene slik de ikke investerer i selskaper som skader miljø og mennesker. Akkurat nå jobber vi for at oljefondets investeringer justeres etter Parisavtalen og skal bli et utslippsfritt fond.