Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Økernveien 94, 0579 Oslo

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Stopp sløsepolitikken!
Skal vi bekjempe klima- og naturkrisa må vi bekjempe overforbruket!
Støtt kravene!

Vi jobber for en rettferdig verden i økologisk balanse

Fritid

Våre beste tips til miljøvennlig og opplevelsesrik fritid.

Bli en klimasmart forbruker med vår oversikt over klimagassutslipp per brukte krone for ulike typer forbruk. Vet du hva noe koster får du enkelt et grovt anslag på klimagassutslippet.
En gutt balanserer i en klatrepark.

Hvilke gaver er best for klima og miljø? Vi gir deg tips!

Skiturer i fjell og skog byr på uforglemmelige naturopplevelser. Pass på å ikke takk for turen ved å spre miljøgifter som kan true livet i naturen i hundrevis av år.

Forskning har vist at barn og unge er mest bekymret for klimakrisen. Her viser vi hvordan du som ungdom kan påvirke foreldre- og besteforeldrene dine til å bry seg litt mer.

Frisk luft har vist seg å øke lykkefølelsen vår, og utetrening er både billig, sunt og miljøvennlig. Her kommer noen tips til hvordan du kan gjøre neste treningsøkt litt grønnere.

Visste du at et vanlig barn bruker over 5000 engangsbleier i løpet av de første leveårene? Å bytte til tøybleier er enkelt og klimavennlig, og så sparer du miljøet for nærmere ett tonn med plastavfall.

Her er våre tips til hvordan du gjør julegavehandelen mer bærekraftig.

Unngå produkter med det internasjonale miljøgiftsymbolet (midten).

Miljøgifter i tingene dine kan skade både livet i naturen og deg.

Å nyte de første vårtegnene i skogen er en god start på påsken.

Påsketid er hjemmetid for mange i år. Her er ni påskevettregler for hvordan hjemmepåsken blir god for deg, de rundt deg, og for miljøet.

Er sommerferieplanene fortsatt ikke helt avgjort? Her er tips til ferieaktiviteter du kan gjøre i ditt nærmiljø, og som kan gi gode ferieminner til tross for en annerledes situasjon.

Naturen er en uendelig kilde til undring og ettertanke.

Er du urolig for klima- og miljøkrisen? Her har du våre seks beste råd for å snu uro til handling som kan bety en forskjell.

Amazonas hogges og brennes for å gi plass til kvegdrift, jordbruk og utbygging. Her brenner det i Rondônia, Brasil høsten 2019. (Foto: Victor Moriyama / Greenpeace)
Å ta vare på Amazonas er avgjørende for å bevare artsmangfoldet og begrense global oppvarming. Dette kan du bidra med.