Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Økernveien 94, 0579 Oslo

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Stopp sløsepolitikken!
Skal vi bekjempe klima- og naturkrisa må vi bekjempe overforbruket!
Støtt kravene!

Vi jobber for en rettferdig verden i økologisk balanse

Jeg våkner av ulver som hyler utenfor skjulet. De uler i kor. Flerstemt. Noen langtrukne ul og noen nærmest som bjeffing. Crescendo nås idet konserten rundes av med en avansert jazzsymfoni. – Rendevouz, sier biolog Ivar Mysterud, som også har våknet.
Biogass på landsbygda i Nepal redder skogen og biomangfoldet, sparer kvinnene for helsefarlig røyk, gir gratis økologisk gjødsel og reduserte klimagassutslipp som selges som utslippskvoter gjennom Fivh-prosjektet Mitt klima.
Triumph produserer «forførende undertøy med omtanke for dagens moderne kvinner». I Thailand anklages selskapet for å knuse fagforeningene til kvinnene som lager de «forførende» produktene ved masseoppsigelser. Kvinnene som er igjen får 60 øre i lønn for hver Sloggi de syr.
I mars fastlegger regjeringen hovedtrekkene i neste års statsbudsjett. Budsjettet kan gjøres klimavennlig – uten at finansministeren mister nattesøvnen, mener Framtiden i våre hender i sin Økologiske årstale.
Hva dagdrømmer jeg om i desember? Jeg drømmer gjerne om favoritturen min. Fotturen til min egen kremtopp. Jeg drømmer om Ramstadslottet i Akershus.
Omar Navarrete har sett vannføringen i elven ved landsbyen bli mindre på få år. Familien får nå vann fra den tredje brønnen de har gravd. De to andre tørket bort. Vi er ikke i utkanten av en ørken i Afrika, men i verdens største regnskog. En skog på vei mot vippepunktet.
Posisjonene og argumentene er mange i møte med vår tids største miljøutfordring.  Er du en teknologioptimist, en grønn anarkist, klimadiktator eller en økofeminist? Finn ditt klimaideologiske ståsted.
Det er kun friske politikere som kan skape en sunn og bærekraftig utvikling her hjemme og internasjonalt.
En bølge av ny klimakunst ruller over kloden. Tusenvis er kunstnere er engasjert. Kan samtidskunsten lære oss noe om klimakrisen som politikere, journalister og forskere ikke kan? Finnes den banebrytende kunsten som tvinger fram nye perspektiver og ny bevissthet om de store krisene i vår tid? Eller har kunsten nok med å redde seg selv?
De tunge miljøproblemene kan ikke løses gjennom frivillighet. Miljøbevegelsen må legge ressursene sine i tiltak som tvinger flertallet i riktig retning, mener Framtiden i våre henders leder Arild Hermstad.
Årets klimaforhandlingskamp er i gang, og publikum hyler. De rike landene inntar ringen. De er tunge, men veltrente - og kjent for å gjøre hva som helst for å sikre seieren.
Er økonomiens krav til vekst uforenelig med en beboelig klode?
I disse dager samles verdens ledende politikere og klimadelegasjonene fra over 90 land i den danske hovedstaden. Målet er en forpliktende avtale som skal erstatte Koytoavtalen når den utløper i 2012.
Treff miljøinteresserte forbrukere med nett- og magasinannonse hos oss. (Foto: Istockphoto)
Med en annonse i Framtiden i våre hender magasin når du omkring 45.000 lesere som er opptatt av miljø, rettferdig fordeling og livskvalitet. Bladet kommer ut tre ganger i året og har et gjennomsnittsopplag på i overkant av 20.000.
Miljø- og klimaendringer kan komme til å true helsen og livet til millioner av mennesker, ikke bare i fjerne land, men også her hos oss.