• Vi gir støtte til energi- og klimatiltak.
Framtiden i våre hender
Vi jobber for etisk og miljøvennlig forbruk

FIVH Drammen

Kontaktinfo:

Styreleder: Vilde Solberg
tlf: 46 92 31 74
epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Styret 2014/2015

Vilde Solberg (leder)
Thea Karoline Myhre Øverdal
Kathatina Rusteberg

FIVH Oppegård

Kontaktinfo: 

Styreleder: Khanh Thanh Nguyen
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Tlf: 40411022

Øvrige styremedlemmer

Rita Mjellem
Janne Drage
Marja Liisa Sandbakken

FIVH Oppgård på Facebook

Vi søker lokale ledere

Brenner du for miljø og global rettferdighet? Bli med i Framtiden i våre hender og start et lokallag i Norges største miljøorganisasjon!

Kjøpefri dag

7. trinn ved Tiurleiken skole markerte kjøpefri dag ved å dele ut informasjonslapper på Youngstorget.

Et sjeldent trekløver i Haugesund

26 mars inviterte Haugaland POP i samarbeid med Framtiden i våre hender Haugalandet, til miljøarrangement om Mennesker, mat og miljø i Festiviteten i Haugesund. Jostein Gaarder, Dag Hareide og Niels Christian Geelmuyden var hovedgjester.

Vellukka klebytedag i Ørsta

Framtiden i våre hender sitt lokallag i Ørsta og Volda tok iniativet til å arrangere ein offentleg klebytedag i Ørsta laurdag 14 september.

Landssamling 16. og 17. november

Brenner du for miljø og global rettferdighet, og kunne du tenke deg å engasjere deg aktivt i Framtiden i våre henders arbeid?  Da er du hjertelig velkommen til å delta på vår landssamling i Asker 16. og 17. november.

Kjøttfri mandag på Bryne

Det enkleste og mest effektive klimatiltaket man kan gjøre som enkeltperson er å erstatte en kjøttmiddag i uken med et vegetarisk alternativ. FIVH Jæren hedret Kjøttfri mandag ved å dele ut spennende vegetaroppskrifter til de handlende på kjøpesenteret på Bryne.

Bidra til endring

Våre lokallag og aktivitetene lokalt byr
på mange spennende utfordringer og gleder

Lurer du på noe?

Da kan du kontakte lokallagskoordinator Hanne Gustavsen. Hun svarer på spørsmål om hvordan du kan engasjere deg, hvorfor dette er viktig og alt annet du måtte lure på. Hanne har nummer 93 69 06 81 og e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.