Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Fredensborgveien 24 G

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Vi gjør Norge billigere

Bak dine klær, sko og telefoner, skjuler det seg elendige forhold for arbeidere.
Les mer

Vi jobber for etisk og miljøvennlig forbruk

Vil du vite at varene du kjøper er produsert under etiske forhold, av arbeidere med verdige arbeidsvilkår og en lønn de kan leve av? Her er noe av det DU kan du gjøre for å legge press på næringsliv og myndigheter.
En kartlegging Framtiden i våre hender har gjort, viser at norske kommuner har store eierandeler i kull, olje og gasselskaper.
Finnes det ikke et lokallag i din by? Vi får ofte henvendelser fra medlemmer som vil starte lokallag, og ønsker kontakt med andre som også er interessert i dette.
Brenner du for miljø og global rettferdighet? Bli med i Framtiden i våre hender og start et lokallag i Norges største miljøorganisasjon!

7. trinn ved Tiurleiken skole markerte kjøpefri dag ved å dele ut informasjonslapper på Youngstorget.

Vil du bidra til å planlegge Fossilfri-kampanjen for 2015? Vi søker to engasjerte lokallagsaktivister!

Framtiden i våre hender har fått et nytt lokallag i Hammerfest og søndag 13. april var det duket for første arrangement: klesbyttemarked.
26 mars inviterte Haugaland POP i samarbeid med Framtiden i våre hender Haugalandet, til miljøarrangement om Mennesker, mat og miljø i Festiviteten i Haugesund. Jostein Gaarder, Dag Hareide og Niels Christian Geelmuyden var hovedgjester.
Framtiden i våre hender sitt lokallag i Ørsta og Volda tok iniativet til å arrangere ein offentleg klebytedag i Ørsta laurdag 14 september.
Brenner du for miljø og global rettferdighet, og kunne du tenke deg å engasjere deg aktivt i Framtiden i våre henders arbeid?  Da er du hjertelig velkommen til å delta på vår landssamling i Asker 16. og 17. november.
Det enkleste og mest effektive klimatiltaket man kan gjøre som enkeltperson er å erstatte en kjøttmiddag i uken med et vegetarisk alternativ. FIVH Jæren hedret Kjøttfri mandag ved å dele ut spennende vegetaroppskrifter til de handlende på kjøpesenteret på Bryne.
Fredag 20. september markeres PARK[ing] day som en del av Europeisk mobilitetsuke 2013. Vi i FIVH ønsker å være med på dette!