• Vi gir støtte til energi- og klimatiltak.
Framtiden i våre hender

Vi søker deltagere til kampanjegruppe

Vil du bidra til å planlegge Fossilfri-kampanjen for 2015? Vi søker to engasjerte lokallagsaktivister!

Klesbyttemarked i Hammerfest

Framtiden i våre hender har fått et nytt lokallag i Hammerfest og søndag 13. april var det duket for første arrangement: klesbyttemarked.

Et sjeldent trekløver i Haugesund

26 mars inviterte Haugaland POP i samarbeid med Framtiden i våre hender Haugalandet, til miljøarrangement om Mennesker, mat og miljø i Festiviteten i Haugesund. Jostein Gaarder, Dag Hareide og Niels Christian Geelmuyden var hovedgjester.

Vellukka klebytedag i Ørsta

Framtiden i våre hender sitt lokallag i Ørsta og Volda tok iniativet til å arrangere ein offentleg klebytedag i Ørsta laurdag 14 september.

Landssamling 16. og 17. november

Brenner du for miljø og global rettferdighet, og kunne du tenke deg å engasjere deg aktivt i Framtiden i våre henders arbeid?  Da er du hjertelig velkommen til å delta på vår landssamling i Asker 16. og 17. november.

Kjøttfri mandag på Bryne

Det enkleste og mest effektive klimatiltaket man kan gjøre som enkeltperson er å erstatte en kjøttmiddag i uken med et vegetarisk alternativ. FIVH Jæren hedret Kjøttfri mandag ved å dele ut spennende vegetaroppskrifter til de handlende på kjøpesenteret på Bryne.

Bli med og okkupér en parkeringsplass i Oslo sentrum!

Fredag 20. september markeres PARK[ing] day som en del av Europeisk mobilitetsuke 2013. Vi i FIVH ønsker å være med på dette!

Aktivitetskalender FIVH-Tønsberg

Nå er vi i gang igjen etter ferien, og det er et spennende og variert program vi har satt opp for høsten. Vi håper det er noe for enhver smak! Har dere ønsker om aktiviteter eller saker vi skal jobbe med tar vi gjerne imot innspill, og ønsker spesielt velkommen til medlemsmøtet vi arrangerer den 6. november.

Være med å starte lokallag i Skedsmo?

Kunne du tenke deg å bli med på å starte et helt nytt lokallag i Skedsmo og omegn? Det er lokal interesse her for å starte opp et lag, men det er ønskelig med et par engasjerte personer til for å kunne danne et handlekraftig styre.

Samlet miljøbevegelse mobiliserer til klimavalg

Frivillige i over 80 norske organisasjoner mobiliserer nå for at miljø og klima skal komme høyere opp på dagsorden ved valget 2013. En rekke initiativ som politiske utspørringer, leserinnlegg, minifestivaler, og stands planlegges i disse dager av Framtiden i våre henders lokallag rundt om i landet i samarbeid med resten av klimavalgalliansen.

Mat utgått på dato ble til vannbrønn

I Rogaland har fullt brukbar mat som egentlig skulle kastes blitt til en helt ny vannbrønn i Sierra Leone!

De beste og verste klimapartiene

1. Mdg 6
2. Venstre 6-
2. SV 6-
3. Rødt 5
3. KrF 5
4. Senterpartiet 4
5. Arbeiderpartiet 3
6. Høyre 3-
7. FrP 2-

Bidra til endring

Våre lokallag og aktivitetene lokalt byr
på mange spennende utfordringer og gleder