• Vi gir støtte til energi- og klimatiltak.
Framtiden i våre hender
Vi jobber for etisk og miljøvennlig forbruk

Slik tar du vårrengjøringen av sykkelen

Sola titter frem og veiene begynner å bli bare. Endelig er det enkelt å suse av gårde, til jobb eller skole, med vind i håret og sol i ansiktet. Men først kan det være lurt med en skikkelig vårrengjøring av sykkelen.

Ville dyr i hagen din

Med ville dyr og planter rundt deg kan hagen bli en liten, grønn oase. Også en liten storbybalkong kan få et villere liv. Mangfoldet gir skadedyrene flere fiender.

Bygg din egen kompostbinge

Å lage sin egen kompostbeholder er ingen uoverkommelig oppgave. Her følger arbeidsbeskrivelse, tegning og materialliste for en isolert kompostbeholder, som du kan bruke året rundt.

Slik dyrker du egne grønnsaker

Egenproduserte grønnsaker og bær er ikke bare velsmakende og fri for giftige sprøytemidler, de er også dekorative. Du trenger ikke store plassen. (Foto: woodleywonderworks /Flickr/cc)
Å dyrke grønnsaker og bær gir trivsel, selvforsyning og et viktig bidrag for bedre klima og miljø. Du unngår giftige sprøytemidler og gir barna viktig kunnskap.

Bli en grønn katteelsker

Lite skal til for å redde miljøryktet til pus. (Foto: Istockphoto)
Å dele hjemmet med en katt gir uendelig mye glede for mange av oss. For miljøet kan pus imidlertid være en skikkelig kattepine. Heldigvis er det mye vi kan gjøre for å hjelpe kjæledyret vårt til et grønnere liv.
- Annonse -
Grønn myteknusing