• Vi gir støtte til energi- og klimatiltak.
Framtiden i våre hender

Himmelsk grønn grillmat

Bort med usunne, klimaskadelige pølser og koteletter. Velg heller grillede grønnsaker, de får en fantastisk fyldig og god smak. Ved grilling framheves både grønnsakenes farge, smak og saftighet. Du vil garantert bli positivt overrasket og sommerens grillsjef.

Slik kjører du mer miljøvennlig

Med enkle grep kan du spare både miljøet og lommeboken når du er ute og kjører. Les våre tips eller meld deg på økokjøringskurs hos Framtiden i våre hender.

Slik fikser du sykkelen

Sykkelgleden blir større med en velholdt sykkel. (Illustrasjon: Istockphoto)
Å ta fram sykkelen oftere er et godt bidrag i kampen mot klimaendringene. Vi viser deg hvordan du fikser de enkleste tingene selv.

Tre grunner til å spise høna

Hvert år kaster vi fire millioner høner i søppelet. Det er det ingen grunn til. Her er tre gode grunner til å heller spise høna.

Fem grunner til å ha egen kjøkkenhage

I vinduskarmen, på balkongen. I krukker og kar. Du trenger ikke stor plass for å lage din egen kjøkkenhage. Her gir vi deg fem gode grunner til hvorfor du bør gjøre det.

Har du noe å bytte bort? Lets do it!

Har du noen bøker du vil gi bort? Eller kanskje du har en sykkel du vil bytte bort mot at noen vasker vinduene dine? Kanskje du til og med trenger hjelp til å lufte hunden din en uke?

Slik pakker du inn gaver miljøvennlig

Kvaliteten på gavepapiret er så dårlig at det ikke skal sorteres som papiravfall. Vær kreativ og miljøvennlig: Bruk gråpapir eller gamle aviser når du pakker inn gaver.

Her er fem gode julegavetips

Det er koselig å ønske seg «snille barn» til jul, men det kan være gode grunner til å ikke gjøre det.

Slik blir julebordet miljøvennlig

Har du fått i oppdrag å arrangere årets høydepunkt på jobben? Her gir vi deg tre tips til hvordan det kan bli enda mer hyggelig og miljøvennlig.

Slik kjøper du miljømerket strøm

Å kjøpe strøm med fornybargaranti er et rimelig og enkelt bidrag i kampen mot klimaforandringene. Ditt grønne forbrukervalg vil bidra til mer produksjon av fornybar kraft i Europa.

Slik finner du den grønneste elektronikken

Miljømerket elektronikk er bedre for både planeten og deg. Du unngår helsefarlige stoffer og får strømgjerrige produkter. Planeten spares for klimagassutslipp og unødvendige miljøbelastninger. Vi viser vei i miljømerkejungelen.
- Annonse -
Grønn myteknusing