Hopp til hovedinnhold

Linsepizza

Visste du at du kan bruke linser til å lage en god crispy bunn? 

Fremgangsmåte:

1. Skyll linsene i vann og sil av.

2. Legg linsene i en blender sammen med vann, gurkemeie, salt og pepper. Kjør til røra er jevn. Tilsett litt mer vann hvis røra er for tykk. Er den for tynn tilsetter du flere linser.

3. Fordel røra utover et bakepapir på et stekebrett. Sett i ovnen på 200 grader i 15 min. Ta ut og legg på pizzasaus og fyll. Stek 10 min til.

Foto: Team Tomorrow

Om forfatter

Hei! Jeg heter Kristoffer, er tobarnsfar og jeg digger å lage mat. Jeg startet som bankmann, men jobber nå fulltid med mat. Brenner for å spre kunnskap gjennom tips og triks for mine over 250.000 følgere på sosiale medier. Klart jeg er med på utfordringen! Håper du vil prøve noen av mine utvalgte retter.