Linsepizza
Visste du at du kan bruke linser til å lage en god crispy bunn?
Fremgangsmåte:
1. Skyll linsene i vann og sil av.
2. Legg linsene i en blender sammen med vann, gurkemeie, salt og
pepper. Kjør til røra er jevn. Tilsett litt mer vann hvis røra er for
tykk. Er den for tynn tilsetter du flere linser.
3. Fordel røra utover et bakepapir på et stekebrett. Sett i ovnen på 200 grader i 15 min. Ta ut og legg på pizzasaus og fyll. Stek 10 min til.
Om forfatter
Hei! Jeg heter Kristoffer, er tobarnsfar og jeg digger å lage mat. Jeg startet som bankmann, men jobber nå fulltid med mat. Brenner for å spre kunnskap gjennom tips og triks for mine over 250.000 følgere på sosiale medier. Klart jeg er med på utfordringen! Håper du vil prøve noen av mine utvalgte retter.