Hopp til hovedinnhold

Enkel dal (linsecurry) på 20 min

Kjapt og utrolig godt.

Fremgangsmåte:

1. Stek løken i 4 min med olje og salt på middels varme. Tilsett krydder og ingefær, og stek 1 min til.

2. Tilsett linsene, tomatene og vann. Kok opp og la de putre i 10-15 min. Tilsett kokosmelk og bland inn.

3. Hell den varme oljen over chilien og hvitløken (kan også gjøres direkte i en liten kjele). La det putre litt.

4. Bland inn chilioljen og koriander i curryen.

Server med ris.

Foto: Team Tomorrow

Om forfatter

Hei! Jeg heter Kristoffer, er tobarnsfar og jeg digger å lage mat. Jeg startet som bankmann, men jobber nå fulltid med mat. Brenner for å spre kunnskap gjennom tips og triks for mine over 250.000 følgere på sosiale medier. Klart jeg er med på utfordringen! Håper du vil prøve noen av mine utvalgte retter.