Crispy blomkål i sursøt saus
En fantastisk god indisk saus trenger ikke være avansert eller tidkrevende å lage. Denne er full av smak, og blir fort en favoritt. Enten du lager den med fløte og smør, eller plantebaserte alternativer. Begge deler er godt!
- Kok blomkålbitene i 5 minutter
- Bland sammen i ingrediensene til marinaden. Sil av blomkålen og dypp i marinaden. Frityrstek bitene i 5-7 min og legg på kjøkkenpapir.
- Stek løk, hvitløk, ingefær og paprika 5 minutter i en stekepanne. Tilsett ingrediensene til sausen og la det småkoke til sausen tykner. Vend inn blomkålbitene og server med kokt ris.
Om forfatter
Hei! Jeg heter Kristoffer, er tobarnsfar og jeg digger å lage mat. Jeg startet som bankmann, men jobber nå fulltid med mat. Brenner for å spre kunnskap gjennom tips og triks for mine over 250.000 følgere på sosiale medier. Klart jeg er med på utfordringen! Håper du vil prøve noen av mine utvalgte retter.