Hopp til hovedinnhold

Bli med på klimakonkurransen

Bli med på en ti dager lang konkurranse for å kåre Norges mest klimavennlige ansatte! Klimakonkurransen er engasjerende, enkel og bevisstgjørende teambuidling som bygger kultur og kunnskap om bærekraft.

Neste runde:

- 29. oktober til 08. november 2024

Hvorfor delta i Klimakonkurransen?

  • Spar CO2 og ta eierskap til bærekraft på arbeidsplassen
  • Skap god lagånd igjennom et felles prosjekt
  • Konkurrer mot andre bedrifter
  • Kompetanseheving

Hva er klimakonkurransen?

Målet med klimakonkurransen er å motivere ansatte i fellesskap til å ta klimagrep i egen hverdag. I to uker konkurrer deltakerne om å spare mest mulig klimagassutslipp gjennom å logge aktiviteter - som å sykle til jobben, kaste mindre mat, spise vegetar eller la være å kjøpe nye ting. På en enkel og gøy måte får du tips om små handlinger du kan gjennomføre, hvor mye CO2 du sparer, og hvorfor aktivitetene er viktige.


Bygger lagånd

Konkurransen er både intern, mellom lag innad bedriften, og ekstern mellom alle organisasjonene og bedriftene som deltar samtidig. Det er en inspirerende teambuildingaktivitet som erfaringsmessig skaper stort engasjement blant deltakerne. I tillegg er det en kompetansehevende aktivitetet som kan brukes til å styrke videre bærekraftarbeid internt.

Dette er inkludert i Klimakonkurransen
Enkel Hoved Komplett
Med denne pakken får man det man trenger for å gjennomføre konkurransen. Denne pakken gir gode muligheter til å bygge kompetanse og skape internt engasjement. Pakken for dere som ønsker å jobbe med bærekraft før, underveis og etter klimakonkurransen.
Felles informasjonsmøte for alle kontaktpersoner Alt fra basispakken Alt fra hovedpakken
Ressursside med materialer, tips og triks for å skape engasjement Skreddersydd workshop for alle laglederne i din bedrift Et eget skreddersydd foredrag for alle ansatte i deres virksomhet
Support under konkurransen Felles webinar og workshop om miljøledelse, levert av miljøfyrtårn-ekspert i Framtiden i våre hender Et individuelt planleggingsmøte for gjennomføringen for bedre resultat
Sluttrapport som viser nøkkeltall og statistikk fra gjennomføringen Tettere oppfølging før og under konkurranse
Pris: Kr. 25 000,- ekskl. mva. Pris: Kr. 50 000,- ekskl. mva. Pris: Kr. 80 000,- ekskl. mva.

Hvilken pakke bør vi velge?

Hvilken pakke dere trenger avhenger av hvor mange medarbeidere dere er i organisasjonen. Desto flere dere er, desto bedre er det å få hjelp til å skape engasjement og konkurranse hos dere.

En generell anbefaling er derfor at selskaper mellom 5-30 ansatte velger pakken enkel dersom dere ikke ønsker ekstra oppfølging og hjelp for internt engasjement. For virksomheter med mellom 30-500 medarbeidere kan både hovedpakken og premium være et godt alternativ. Er dere over 500 ansatte anbefaler vi komplett pakke. Anbefalingene er basert på våre erfaringer om hvordan selskaper lykkes i en klimakonkurranse.

Har du spørsmål? Ta kontakt!