Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Mariboes gate 8

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Ja til miljørabatt!

Kutt moms på reparasjon og utleie av klær, utstyr og elektronikk!
Les mer

Vi jobber for en rettferdig verden i økologisk balanse

Julehandelen i verdens rikeste land

Nordmenn handler dobbelt som mye til jul som svenskene, og Oslo-folk går mest av skaftet i julehandelen. Det viser et nytt notat fra Framtiden i våre hender.
Artikkelen er mer enn to år gammel. Ting kan ha endret seg.
Nordmenn handler dobbelt som mye til jul som svenskene, og Oslo-folk går mest av skaftet i julehandelen. Det viser et nytt notat fra Framtiden i våre hender.


I notatet fremkommer det også at reklamebransjen topper omsetningen, og at stadig flere flyr på klimaskadelig julshopping i London og andre europeiske storbyer. 

- Materialismen råder fortsatt grunnen, selv om vi har fått nok ting for lenge siden. Men det er mulig å la shopping være shopping selv i julestria. Det er mange gaver som kan glede, som ikke er nok en elektrisk kjøkkenting og som er mer klimavennlig.  Man kan gi vekk gavekort på teater og kino, en tur i skøytehallen eller svømmehallen, kurs i sying eller snowboard eller for eksempel ulike typer reparasjoner, sier leder i Framtiden i våre hender, Arild Hermstad.

Les hele arbeidetnotatet " pdf Den kommersielle jula i tall "
Se våre grønne julegavetips her
.
Se nett-tv: Debatt på Redaksjon EN NRK1 16.12. her

Bli med på tidenes klimadugnad!

Bli med på tidenes klimadugnad!

Vis hva du gjør for klimaet og krev en tøffere klimapolitikk.

Bli med!

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Vi finnes bare på grunn av den økonomiske støtten fra de over 40 000 medlemmene våre. Desto flere som støtter arbeidet vårt, jo større påvirkningskraft har vi også i møte med myndigheter, politikere og næringsliv. Bli medlem i dag!