Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Mariboes gate 8

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Ja til miljørabatt!

Kutt moms på reparasjon og utleie av klær, utstyr og elektronikk!
Les mer

Vi jobber for etisk og miljøvennlig forbruk


Ikke gi en mobilparaply, epleskreller eller andre meningsløse ting i gave.

Ønsker du å gi en julegave med mening?

Legger du et gavekort under treet i år, kan vi i Framtiden i våre hender fortsette vårt arbeid for en grønnere og mer rettferdig verden!

Framtiden i våre hender er Norges største miljøorganisasjon. Vi mener hensynet til mennesker og miljø er viktigere enn vekst i forbruk og økonomi. Vi jobber for etisk og miljøvennlig forbruk, og vil ha en mer rettferdig fordeling av jordas ressurser!

Et gavekort på medlemskap i Framtiden i våre hender koster 200 kroner og gir medlemskap i et år. Medlemsbladet vårt er inkludert.

Hvordan brukes gaven du gir?
Gaven du kjøper gir oss påvirkningskraft i vår kamp for arbeiderne i sør som lider for å gi oss billige produkter, for verdens fattige som blir hardest rammet at klimaendringene og rettet mot næringsliv og myndigheter for å skape et mer miljøvennlig og etisk forbruk. Ved å gi et medlemskap i gave støtter du vårt arbeid for en bedre verden.

Bestiller du innen søndag 17. desember lover posten at gavekortet skal komme fram til deg innen julaften. Du kan laste ned kortet hvis du er sent ute.

Den du vil gi gavekortet til
Deg som gir gaven