Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Mariboes gate 8

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Ja til miljørabatt!

Kutt moms på reparasjon og utleie av klær, utstyr og elektronikk!
Les mer

Vi jobber for en rettferdig verden i økologisk balanse

I vår årsmelding har vi oppsummert arbeidet vi har gjort og status for organisasjonen.

I vår årsmelding har vi oppsummert arbeidet vi har gjort og status for organisasjonen.

I vår årsrapport har vi oppsummert arbeidet vi har gjort og status for organisasjonen.

I vår årsrapport har vi oppsummert arbeidet vi har gjort og status for organisasjonen.
I vår årsrapport har vi oppsummert arbeidet vi har gjort og status for organisasjonen.
I 2014 fokuserte Framtiden i våre hender spesielt på etiske klær - arbeidsvilkårene til tekstilarbeiderne som lager klærne våre. Ved utgangen av 2014 hadde organisasjonen 24134 medlemmer. Det er en økning på 3091 medlemmer sammnelignet med året før.

Ved starten av 2014 hadde Framtiden i våre hender 21 043 medlemmer. Det er en økning på mer enn 900 medlemmer fra året før.

Du kan laste ned hele årsmeldingen for 2013 her.
Her finner du regnskapet for 2013.

Framtiden i våre hender har lagt bak seg et år preget av fornyelse og viktige strategiske veivalg som ledet opp til høstens landsmøte i Trondheim. Møtet samlet er enn femti deltakere, med stemmeberettigede fra 15 av våre lokallag.

Du kan lese hele årsrapporten her!
Her er regnskapet for 2012.

Framtiden i våre hender har fått gjennomslag i flere viktige enkeltsaker i 2011, og vi opplevde en gledelig økning i antall medlemmer. Vi har gjennomført nye kampanjer og økte både synligheten i mediene og antall besøkende på våre nettsider.

Du kan lese hele årsrapporten for 2011 her.
Framtiden i våre hender holdt et høyt aktivitetsnivå for å påvirke myndigheter og næringsliv gjennom lobby og kritisk oppfølging i året som gikk. Det langsiktige arbeidet for å inspirere nordmenn til grønnere forbruk, og en nedgang i ressursforbruket, fortsatte. Året ble også preget av at vi gjorde vedtak om organisasjonens kurs. Vi satte i verk en rekke endringer basert på styrevedtak og prosesser i organisasjonen.

pdf  Årsmelding 2010 (9.97 MB)

  pdf  Årsregnskap 2010 (2.5 MB)

Framtiden i våre hender opplevde i året som gikk at vår mangeårige talsperson Steinar Lem ble syk og døde etter kort tids sykeleie av en aggressiv kreftsykdom. Dette preget på mange måter organisasjonen gjennom hele året, men vi lyktes samtidig med å gjennomføre et av de største og mest vellykkede prosjektene i organisasjonens historie: Klimaseilasen til klimatoppmøtet i København i desember 2009. Framtiden i våre hender oppnådde også mange viktige seire i året som gikk på flere av våre arbeidsfelt.

pdf  Årsmelding 2009 pdf
 Årsregnskap 2009