Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Økernveien 94, 0579 Oslo

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Stopp sløsepolitikken!
Skal vi bekjempe klima- og naturkrisa må vi bekjempe overforbruket!
Støtt kravene!

Vi jobber for en rettferdig verden i økologisk balanse

Erik Dammann har inspirert titusener til å drømme om en bedre verden. Den norske miljøhøvdingen som grunnla Framtiden i våre hender fyller 90 år, og her er et glimt inn i Dammanns spennende og innholdsrike forfatterskap, og sterke miljøengasjement.

Da Jenny Skavlan var rundt sju, åtte år ble drømmeantrekkene hun så for seg i hodet sydd sammen av gamle klær, stjålne cornflakes-esker og telefonkataloger. Hun følte at hun hadde lurt systemet.

Framtiden i våre henders leder på Haugalandet savnet et uavhengig norsk  miljømagasin og nettsted. Derfor laget hun like godt et selv.

Heikki Holmås (Foto: Håkon Fossmark)
Han er den eneste politikeren som har besøkt alle Norges 430 kommuner. Men nå er Utsira, Smøla og Træna byttet ut med Dar es Salaam, Rio de Janeiro og New York.
Silje Lundberg. (Foot: Lillian Andersen)

Silje Lundberg ble med i Natur og Ungdom(NU) for å få storesøster til å slutte å mase. Nå er hun miljøorganisasjonens nye leder etter å ha blitt enstemmig valgt på landsmøte.


Hvorfor sitter du her på et elendig hotellrom med spindelvev i krokene og kakerlakker rundt føttene, plages av fluer, mygg og varme, hvorfor oppholder du deg i denne stinkende byen der barn spiser kjøtt fra hundekadavre?

Miljøpartiets Øyvind Strømmen har fulgt høyreekstreme i mange år og har vært hyppig i media etter 22. juli. Strømmen mener også miljøbevegelsen må vokte seg for at totalitære ideer slipper til.
Ekteparet Gunhild og Petter A. Stordalen tror på tusen små grønne skritt, men de har ikke til hensikt å gå langsomt.
For mindre enn en generasjon siden var matkasting nesten ukjent. I dag havner en tredjedel av maten på søppeldynga. Årets Sofieprisvinner ønsker å gjenreise respekten for vårt daglige brød.
Den politiske grønne bølgen er på vei til Norge. I det stille har Miljøpartiet de grønne mangedoblet medlemstallet. De har sanket grønne avhoppere fra andre partier og merker Eva Joly-effekten fra Frankrike. Talskvinne Hanna Elise Marcussen forbereder seg til kamp om velgerne.
Å kjempe for dyrs rettigheter er ikke for sarte sjeler. Staten bruker millioner på å motarbeide budskapet, mediene synes det blir for ubehagelig og kjøttforbruket øker år etter år. Siri Martinsen kjemper mot samfunnets ensidige utnytting av dyr og natur.
Fiskeriaktivisten Margaret Curole har lagt seg ut med noen av de sterkeste kreftene i det amerikanske samfunnet. Derfor har hun blitt kvinnen BP og oljeindustrien i Mexicogulfen hater.
De tunge miljøproblemene kan ikke løses gjennom frivillighet. Miljøbevegelsen må legge ressursene sine i tiltak som tvinger flertallet i riktig retning, mener Framtiden i våre henders leder Arild Hermstad.