Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Mariboes gate 8
Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!
Kutt moms på reparasjon og utleie av klær, utstyr og elektronikk!
Les mer
Vi jobber for en rettferdig verden i økologisk balanse
Maten vår står for rundt 30 prosent av klimautslippene og produksjonen kan true miljø, artsmangfold og helse. Her er tipsene som gjør kostholdet ditt både grønnere og bedre for helsa.
Bygg er kornet våre forfedre berget seg med i flere tusen år. Bygg er også kornet som best tåler vår tids klimaendringer. Da er det bare å adoptere slagordet «Bygg, reis deg!».
Bør vi egentlig spise oppdrettslaks når det ikke er bra for miljøet?
Hvilke matvarer har lavest klimaavtrykk? Hvilke trenger minst areal eller vann i produksjonen? Her er en oversikt over matvarenes klimaavtrykk, og noen tips til å spise mer bærekraftig.
Fleirbruksgrill og grøne freistingar gjer grillinga meir miljøvenleg.
Høne, geit og vilt er de mest bærekraftige kjøttalternativene.
Slik finner du kjøtt som tar ekstra hensyn til dyr og miljø i produksjonen
Her er tipsene for deg som vil kaste mindre mat og spare noen penger i samme slengen.
Å dyrke grønnsaker og bær gir trivsel og et viktig bidrag for bedre klima og miljø. Du unngår giftige sprøytemidler og gir barna viktig kunnskap.
© Framtiden i våre hender Mariboes gate 8, 0183 Oslo Telefon: 22 03 31 50 E-post: post@framtiden.no
Konto: 1254 62 79969 Vipps 522118