Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Mariboes gate 8

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Ja til miljørabatt!

Kutt moms på reparasjon og utleie av klær, utstyr og elektronikk!
Les mer

Vi jobber for etisk og miljøvennlig forbruk

McDonald's og Burger King bruker miljøskadelige fluorstoffer i emballasjen, men nekter å oppgi hvilke.
The Norwegian "Bod"

Aktuelt

Vet du om noen som du tror vil bli bedre kjent med Framtiden i våre hender? Gi dem et gratis eksemplar av medlemsbladet vårt.
Gi et årsabonnement på vårt medlemsblad Framtiden i våre hender magasin (Tidligere Folkevett) i gave. Gavekort på magasinet i et år (3 nummer) koster kroner 150. Tre gavekort på magasinet koster 300 kroner.

Bli medlem

Som medlem gir du oss økt gjennomslagskraft for rettferdig fordeling av verdens ressurser og viktige miljøsaker.

Vårt medlemsblad

Gi bort en gratis utgave av medlemsbladet vårt

Vet du om noen som du tror vil bli bedre kjent med Framtiden i våre hender? Gi dem et gratis eksemplar av medlemsbladet vårt.

Gavekort

De beste gavene får du ikke i butikken. Framtiden i våre hender tilbyr flere ulike gavekort:

Pengegaver, minnegaver og testamentariske gaver

Arbeidet vi gjør er basert på bidrag fra enkeltpersoner. Du kan få skattefradrag på pengegaver til Framtiden i våre hender ved at beløpet du gir trekkes fra din inntekt.

Bedriftsmedlemskap

Tar bedriften din miljø og samfunnsansvar på alvor? Vis det for kundene gjennom et bedriftsmedlemskap i Framtiden i våre hender og samtidig støtter dere arbeidet vårt for miljøet og rettferdig fordeling.

Pengegaver

Vårt arbeid er basert på bidrag fra enkeltpersoner. Gaver fra kr 500 til kr 12.000 gir skattefradrag ved at beløpet du gir trekkes fra din inntekt. For skattefradrag må vi ha ditt fødselsnummer. Det kan du sende på sms (99 08 20 97), epost (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.) eller ring oss (22 03 31 50).

Minnegaver og andre gaver

Mange ønsker at minnegaver, bryllupsgaver, bursdagsgaver og lignende skal gå til et godt formål. Dersom du ønsker å støtte Framtiden i våre hender på denne måten, kan du benytte kontonummeret under.

Merk minnegaver med "Minnegave" og avdødes navn.

Testamentariske gaver

Ønsker du å tilgodese Framtiden i våre hender med testamentariske gaver og lurer på noe, ta kontakt.

Vårt kontonummer: 1602 58 50800
Synes du det er vanskelig å finne gaver med mening? Gi av det mest dyrebare du har: Din egen tid. Gi bort alt fra en skitur og plenklipp, til barnevakt eller datahjelp med Framtiden i våre henders grønne gavekort.

Framtiden i våre hender tilbyr bedriftsmedlemskap til bedrifter og organisasjoner som ønsker å støtte arbeidet vårt for en grønnere og mer rettferdig verden.

Din grønne guide

Våre beste tips til en mer miljøvennlig hverdag.