Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Mariboes gate 8

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Ja til miljørabatt!

Kutt moms på reparasjon og utleie av klær, utstyr og elektronikk!
Les mer

Vi jobber for en rettferdig verden i økologisk balanse

Alliansen «Fossilfrie Penger» har avdekket at miljøbyen Trondheim kommune har nærmere 300 millioner kroner* investert i fossil energi gjennom aksjefond og obligasjoner.
Framtiden i våre hender har tidligere vist hvordan KLP og norske pensjonspenger er investert i selskap som bidrar til klimaødeleggelse. Nå kan det bli en slutt på investeringene.
Venstres byråd Guri Melby vil trekke Oslo kommunes pensjonsfond ut av investeringer i fossil energi. Hun får skryt fra Framtiden i våre hender.

Norges største fondsforvalter mener elektriske biler og solenergi vil dominere verden om 40 år. Derfor bytter de ut aksjer i olje med satsing på fornybar energi.

Er det greit at Universitetet i Bergen blir sponset av Statoil og satser stort på petroleumsforskning? Nei, mener aksjonister fra Framtiden i våre hender Bergen, Naturvernforbundet, Grønn og Ungdom og flere andre.
Hvordan investerer Studentskipnaden og Trondheim kommune pengene sine? Framtiden i våre henders lokallag i Trondheim har begynt å undersøke.

Tross utallige grønnmalingsforsøk: Akademia-avtalen mellom Statoil og Universitetet i Bergen legger til rette for en økt petroleumsforskning som rimer dårlig med en satsning på miljø og fornybar energi.