Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Økernveien 94, 0579 Oslo

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Stopp sløsepolitikken!
Skal vi bekjempe klima- og naturkrisa må vi bekjempe overforbruket!
Støtt kravene!

Vi jobber for en rettferdig verden i økologisk balanse

Alliansen «Fossilfrie Penger» har avdekket at miljøbyen Trondheim kommune har nærmere 300 millioner kroner* investert i fossil energi gjennom aksjefond og obligasjoner.
Framtiden i våre hender har tidligere vist hvordan KLP og norske pensjonspenger er investert i selskap som bidrar til klimaødeleggelse. Nå kan det bli en slutt på investeringene.
Venstres byråd Guri Melby vil trekke Oslo kommunes pensjonsfond ut av investeringer i fossil energi. Hun får skryt fra Framtiden i våre hender.

Norges største fondsforvalter mener elektriske biler og solenergi vil dominere verden om 40 år. Derfor bytter de ut aksjer i olje med satsing på fornybar energi.

Er det greit at Universitetet i Bergen blir sponset av Statoil og satser stort på petroleumsforskning? Nei, mener aksjonister fra Framtiden i våre hender Bergen, Naturvernforbundet, Grønn og Ungdom og flere andre.
Hvordan investerer Studentskipnaden og Trondheim kommune pengene sine? Framtiden i våre henders lokallag i Trondheim har begynt å undersøke.

Tross utallige grønnmalingsforsøk: Akademia-avtalen mellom Statoil og Universitetet i Bergen legger til rette for en økt petroleumsforskning som rimer dårlig med en satsning på miljø og fornybar energi.