Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Mariboes gate 8

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Ja til miljørabatt!

Kutt moms på reparasjon og utleie av klær, utstyr og elektronikk!
Les mer

Vi jobber for etisk og miljøvennlig forbruk

Mappe Arbeidsnotater 2010

Dokumenter / Filer

pdf Mye arbeid sma marginer Populær

4210 nedlastninger

En rapport om manglende kjøpekraft blant tekstilarbeidere i sør.

pdf Julegaver og klimapåvirkning Populær

2094 nedlastninger

pdf Jula i tall Populær

2542 nedlastninger

pdf Jernbanesatsingen ødelegges av klatting Populær

2367 nedlastninger

De klattvise utbyggingene i InterCity-området gir små tidsgevinster til tross for høye kostnader, fordi de er for korte til at toget rekker å få opp farten. Lange strekk med høyhastighetsbane kutter reisetidene langt mer kostnadseffektivt.

pdf Russeklær til besvær Populær

4207 nedlastninger

Russen 2010 kan ikke føle seg sikre på at de røde og blå dressene er produsert under tilfredsstillende etiske kår. Russeservice og Russedress er de to største leverandørene, og begge har etiske retningslinjer. Problemet er at de mangler systemer som sikrer at retningslinjene følges.

pdf Europas togsinke Populær

2339 nedlastninger

Jernbanen i Norge er raskere enn i Albania, men tregere enn i de fleste andre europeiske land, viser en undersøkelse fra Framtiden i våre hender (FIVH).

pdf Finanskrisen i miljøperspektiv Populær

2545 nedlastninger

Finanskrisen har så langt først og fremst ført til nedgang i investeringene. Forbruket er mindre påvirket. Krisen har satt ytterligere fart på flyttingen av verdens økonomiske tyngdepunkt mot Kina og India. Kinas stimuleringspakke var blant de største i verden, og også blant de grønneste. Norge, med sin kraftige økonomiske buffer, har langt på vei gått klar av de verste konsekvensene av krisen så langt.

pdf Nok en klimakur Populær

1857 nedlastninger

Framtiden i våre hender har gått gjennom tidligere norske planer og funnet at den ferske Klimakur 2020 er én av over 15 kurer, stortingsmeldinger og utredninger om norsk klimapolitikk de siste 20 årene.

pdf Norge flyr mot Europa-toppen Populær

2298 nedlastninger

Gardermoen – Værnes har blitt Europas tiende mest trafikkerte flyrute. Fra Gardermoen går nå tre av de tjue travleste rutene i Europa, og tilsammen fem ruter med over én million passasjerer hver.