
Vegetariske burritos


Oppskriften er laget av Kristine Oseth Gustavsen, og er gjengitt med tillatelse.
Dette trenger du:
- Tortillalomper, gjerne fullkorn
- Chilibønner
- Champignon
- Paprika
- Tomat
- Squash
- Løk
- Ost
- Rømme
- Hvitløk
- Lime
- Avocado
- Eventuelt salt og pepper
- Salat etter eget ønske
Slik går du fram:
Beregn cirka to lomper per person. Legg et passe tjukt lag med chilibønner på hver lompe. Hakk champignon, paprika, tomat, squash og løk - la det bli igjen litt løk til guacamole seinere - og legg det på lompene. Strø over ost. Brett sammen, snu dem rundt slik at brettene ligger underst, og bak i ildfast form på 200 grader i ti - femten minutter.
I mellomtida finhakker du hvitløk og løk og moser avocado. Bland sammen, skvis over lime, smak til med salt og pepper.
Server burritoene med rømme, salat og den hjemmelagde guacamolen.

Bli med på tidenes klimadugnad!
Vis hva du gjør for klimaet og krev en tøffere klimapolitikk.
Bli med!Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Vi finnes bare på grunn av den økonomiske støtten fra de over 40 000 medlemmene våre. Desto flere som støtter arbeidet vårt, jo større påvirkningskraft har vi også i møte med myndigheter, politikere og næringsliv. Bli medlem i dag!