Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Økernveien 94, 0579 Oslo

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Stopp sløsepolitikken!
Skal vi bekjempe klima- og naturkrisa må vi bekjempe overforbruket!
Støtt kravene!

Vi jobber for en rettferdig verden i økologisk balanse

Vegansk biff chop suey

Norges vanligste kinesiske rett i kjøttfri utgave. Oppskrift fra Veganmannen.

Middag på under en halvtime: Chop Suey i kjøttfri utgave.
Middag på under en halvtime: Chop Suey i kjøttfri utgave.
Artikkelen er mer enn to år gammel. Ting kan ha endret seg.

Norges vanligste kinesiske rett i kjøttfri utgave. Oppskrift fra Veganmannen.

Dette trenger du (til 2-3 personer):
  • En pakke med veganske biffstrimler, f.eks FRYS beef-style strips som kan kjøpes på helsekost
  • 1/2 brokkoli
  • 1 løk
  • 1 grønn paprika
  • 200 gram sjampinjong
  • En boks vannkastanjer (ca. 140 gram)
  • 80 gram sukkererter
  • 125 gram minimais
  • Ris

Marinade:

  • 1 ss soyasaus
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 1 ss vegansk worcestershire saus (kan kjøpes på helsekost eller iherb)
  • 1 ts sukker
  • 1 ts grønnsaksbuljong
  • 2 ts maizena

Saus:

  • 8 ss buljong
  • 1 ss soyasaus
  • 2 ts maizena
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper

Slik går du fram

Bland marinaden sammen og hell på «biff»-bitene. La det marinere i 10-15 min. Stekes så i litt olje, sett så til siden. Hakk opp grønnsakene og stek. Tilsett «biffen», og hell over sausen til slutt. Server med ris.