Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Mariboes gate 8

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Ja til miljørabatt!

Kutt moms på reparasjon og utleie av klær, utstyr og elektronikk!
Les mer

Vi jobber for en rettferdig verden i økologisk balanse

Vegansk biff chop suey

Norges vanligste kinesiske rett i kjøttfri utgave. Oppskrift fra Veganmannen.

Middag på under en halvtime: Chop Suey i kjøttfri utgave.
Middag på under en halvtime: Chop Suey i kjøttfri utgave.
Artikkelen er mer enn to år gammel. Ting kan ha endret seg.

Norges vanligste kinesiske rett i kjøttfri utgave. Oppskrift fra Veganmannen.

Dette trenger du (til 2-3 personer):
  • En pakke med veganske biffstrimler, f.eks FRYS beef-style strips som kan kjøpes på helsekost
  • 1/2 brokkoli
  • 1 løk
  • 1 grønn paprika
  • 200 gram sjampinjong
  • En boks vannkastanjer (ca. 140 gram)
  • 80 gram sukkererter
  • 125 gram minimais
  • Ris

Marinade:

  • 1 ss soyasaus
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 1 ss vegansk worcestershire saus (kan kjøpes på helsekost eller iherb)
  • 1 ts sukker
  • 1 ts grønnsaksbuljong
  • 2 ts maizena

Saus:

  • 8 ss buljong
  • 1 ss soyasaus
  • 2 ts maizena
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper

Slik går du fram

Bland marinaden sammen og hell på «biff»-bitene. La det marinere i 10-15 min. Stekes så i litt olje, sett så til siden. Hakk opp grønnsakene og stek. Tilsett «biffen», og hell over sausen til slutt. Server med ris.

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Vi finnes bare på grunn av den økonomiske støtten fra de over 35 000 medlemmene våre. Desto flere som støtter arbeidet vårt, jo større påvirkningskraft har vi også i møte med myndigheter, politikere og næringsliv. Bli medlem i dag!