
Tortilla-lasagne


Du trenger til fire prosjoner:
5 champignon
200 g fersk spinat
400 g hakkede tomater
1 løk
2 fedd hvitløk
Frisk persille
Ost
4 tortilla-lefser
Agavesirup
½ ts kanel
Slik gjør du:
Hakk opp løk og rasp 1 fedd hvitløk. Stek først løken i litt olje i en kjele og ha etterhvert i hvitløken. Rør inn en klype salt før du heller over tomatene. Krydre med kanel og ha i litt agavesirup. La småkoke mens du forbereder resten.
Ha spinat i en varm panne med litt olje. ha over salt og pepper. Stek det til det har falt helt sammen. Ha det så over i en sil og trykk ut mest mulig veske.
Kutt soppen i ternininger og stek det i pannen. Tilsett finhakket hvitløk og hakket persille mot slutten. Kutt opp spinaten og vend den inn til slutt.
Legg en tortillalefse i bunn og legg tre lag med lefse, tomatsaus, soppblanding, og revet ost. Avslutt med tortilla-lefse med ost på toppen.
Stekes på 200°C i ca 15 minutter eller til osten er gyllen.
Denne oppskriften er levert av vegetarmat.org.
Se også:
Potetlasagne
Glutenfri lasagne

Bli med på tidenes klimadugnad!
Vis hva du gjør for klimaet og krev en tøffere klimapolitikk.
Bli med!Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Vi finnes bare på grunn av den økonomiske støtten fra de over 40 000 medlemmene våre. Desto flere som støtter arbeidet vårt, jo større påvirkningskraft har vi også i møte med myndigheter, politikere og næringsliv. Bli medlem i dag!