Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Mariboes gate 8

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Ja til miljørabatt!

Kutt moms på reparasjon og utleie av klær, utstyr og elektronikk!
Les mer

Vi jobber for etisk og miljøvennlig forbruk

Kjøttfri mandag

Matoppskrifter som er bra for klimaet, miljøet og helsen din.

Til denne retten bruker du mange av de beste rotgrønnsakene vi har å by på.


Det er viktig å kose seg litt i hverdagene. Derfor: Her er oppskrift på pannekaker som er både sunne, grove og velsmakende!


Min mann begynner å bli en racer i å lage veganmat. I går kom jeg hjem fra jobb til ferdig middag, da stod denne suppen/gryten på bordet. Jeg ble helt himmelfallen, dette var virkelig godt!
De fleste har vel hørt om flesk og duppe? Gammel norsk tradisjonsmat. Ikke så bra egnet for veganere. Eller?

Fantastisk smakfull rett som både jeg og ungene likte godt. Fireåringen plukket ut brokkolien og spurte dessverre etter ketchup, jeg innbiller meg at det er en fase. Men begge ungene spiste godt og vil gjerne ha den igjen. Kjempegodt.
Dette er den beste indiske retten jeg har spist i hele mitt liv. Og jeg overdriver ikke!


Fylt gjærbakst smaker alltid godt, og er ypperlig lunsjmat, kveldskos eller nistemat. Du kan fylle med det du har i kjøleskapet, og disse slår veldig godt an hos barn.
Perlespelt er polerte speltkorn, som kokes og kan varieres og tilberedes på samme måte som for eksempel risotto – eller spises naturell.

Pai smaker alltid, og er populær gjestemat, lunsjmat eller en lett middagsrett.Her er en versjon med tomater i.


Spaghetti er en hit både hos voksne og barn. Her er en oppskrift på gode valnøtboller og tomatsaus.

Har du noen poteter og løk til overs i kjøleskapet? Da har vi en oppskrift for deg: Potet- og løksuppe.


Quesedillas lages egentlig med ost (queso = ost), men i denne veganske oppskriften er ost byttet ut med hummus. Hummus tar ikke lang tid å lage og er utrolig godt!