Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Mariboes gate 8

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Ja til matkastelov!

361 000 tonn spiselig mat kastes årlig i Norge.
Les mer

Vi jobber for etisk og miljøvennlig forbruk

Kjøttfri mandag

Matoppskrifter som er bra for klimaet, miljøet og helsen din.

Ovnsbakte rødbeter og løk med maldonsalt, sprøstekt østerssopp og en deilig mild potetstappe, toppet med en fyldig saus. Her er det de enkle smakene som råder, og uttrykket less is more er veldig treffende.
Thai, indisk, kinesisk… Jeg elsker asiatisk mat uansett nasjonalitet. Denne middagsgryten henter litt herifra og litt derifra, i en snill, men kjempegod, orientalsk kombo.
Italiensk klassiker laget med nøtter, sopp og gulrot i en smakfull tomatsaus.



Kjempegod taco med chilistekte bønner, mango og avokado.



Jeg har blitt interessert i å lage flere glutenfrie og soyafrie retter, og siden burger er det beste jeg vet var det greit å begynne med.
Her er en spicy og god rett med erter og poteter.


Nydelig middag med smak av karri og kokos.


Butter chicken uten smør og uten kylling? Hvorfor ikke? Her marinerer vi tofu i den gode sausen før vi sprøsteker den i pannen. Server med ris og naan og du får et skikkelig festmåltid.
Smakfull og proteinrik middagsrett med tofu og kikerter.
Her er en superpopulær gryterett med røtter i India - et av verdens beste kjøkken.

Wok er så enkelt, så godt og så sunt!


Disse kistene av butterdeig smaker helt herlig og er god mat på enkelt vis. De kan gjøres vegansk om du bruker vegansk butterdeig og fløte.