Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Mariboes gate 8

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Ja til matkastelov!

361 000 tonn spiselig mat kastes årlig i Norge.
Les mer

Vi jobber for etisk og miljøvennlig forbruk

Kjøttfri mandag

Matoppskrifter som er bra for klimaet, miljøet og helsen din.

Når jeg er skikkelig sulten og ca ikke har mat i hus, så blir det veldig ofte dette: fullkornspenne med herlig kremet og litt ostete fløtesaus med masse hvitløk, rødløk og fersk basilikum. Lett å lage, få ingredienser, billig og veldig, veldig godt.

Denne suppen er fyldig og kremet, søt og spicy på samme tid og holder deg mett lenge.

Pasta "bolognese" er noe jeg aldri går lei av uansett hvor mye jeg spiser det. Det er lett å lage og smaker fantastisk.

En av de beste måtene å bekjempe vårens mest plagsomme plante på er å spise den opp.
Alt det beste jeg vet, samlet i en og samme skål. Sånn ca nesten i hvert fall.
Kjempegod og kremet suppe av blomkål som metter lenge.



Enkel og god pastarett.
Mettende middagssalat med byggris, sopp og ovnsbakt paprika.
Hjemmelaget tomatsuppe er nesten like enkelt som den fra pose, og det lille ekstra du legger inn av innsats får du igjen i den gode smaken.
Denne retten er inspirert av indisk bønnestuing, eller daal som det heter. Vi spiser den veldig ofte hjemme hos oss, fordi den er billig, enkel å lage og veldig smakfull!
En mild og god rett med herlig, nøtteaktig smak fra ristede pinjekjerner. Pinjekjerner er rike på en- og flerumettet fett, og inneholder bl.a. vitamin E, jern, magnesium og kostfiber.
Lettvinn, sunn og god hverdagsmiddag.