Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Mariboes gate 8

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Ja til miljørabatt!

Kutt moms på reparasjon og utleie av klær, utstyr og elektronikk!
Les mer

Vi jobber for en rettferdig verden i økologisk balanse

Potetsuppe med grønne erter og risottoris

En frisk og mettende suppe. Serveres med kokte egg og ferskt brød.
Foto: vegetarmat.org)
Foto: vegetarmat.org)
Artikkelen er mer enn to år gammel. Ting kan ha endret seg.
En frisk og mettende suppe. Serveres med kokte egg og ferskt brød.
Dette trenger du:
 
5 poteter
2 fedd hvitløk
1 dl hvitvin
2 dl grønne erter
1 dl arborioris (risottoris)
1 l vann
1 terning grønnsaksbuljong
persille
2 egg

Slik gjør du:

Skjær hvitløk i tynne skiver og stek de gylne i litt olje i en romslig suppekjele. Tilsett skrelte poteter skjært i skiver og la disse steke i oljen et par minutter. Ha deretter i hvitvin og la det koke ut før du tilsetter vann, risottoris og buljong. La dette småkoke i ca. 12-15 min og sett egg til koking. Ha i ertene når det er igjen et par minutter koketid. Hakk persille og tilsett rett før servering. Smak til med salt og pepper og server med hardkokte egg.

Denne oppskriften er levert av vegetarmat.org.


Se også:
Byggotto med kål,pære og oster
Risotto med steinsopp

Bli med på tidenes klimadugnad!

Bli med på tidenes klimadugnad!

Vis hva du gjør for klimaet og krev en tøffere klimapolitikk.

Bli med!

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Vi finnes bare på grunn av den økonomiske støtten fra de over 40 000 medlemmene våre. Desto flere som støtter arbeidet vårt, jo større påvirkningskraft har vi også i møte med myndigheter, politikere og næringsliv. Bli medlem i dag!

- Annonse -