Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Mariboes gate 8

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Ja til miljørabatt!

Kutt moms på reparasjon og utleie av klær, utstyr og elektronikk!
Les mer

Vi jobber for en rettferdig verden i økologisk balanse

Potet- og løksuppe

Har du noen poteter og løk til overs i kjøleskapet? Da har vi en oppskrift for deg: Potet- og løksuppe.


Artikkelen er mer enn to år gammel. Ting kan ha endret seg.
Har du noen poteter og løk til overs i kjøleskapet? Da har vi en oppskrift for deg: Potet- og løksuppe.



Ingredienser til potet- og løksuppe:

500 g poteter, skrelt og kuttet i biter
2 mellomstore løk, kuttet i biter
2 ss olje
vann
1 dl fløte eller creme fraiche
muskatnøtt, salt og pepper

Fremgangsmåte:

Stek løken i gryta med litt olje på middels sterk varme i noen minutter til den er blank.
Ha oppi potetene og fyll opp med kaldt vann slik at det dekker grønnsakene, ca. 4 dl.
Kok opp vannet og kok potetene møre, ca. 15 minutter.
Tilsett fløte/creme fraiche og smak til med krydder.
Bruk en stavmikser eller blender og purér suppa til du har en helt glatt suppe.

Denne oppskriften er levert av Olav Birkeland og hans blogg Hobbykokken.

Se også:
Spansk potetomelett-tortilla
Kålrotform,røsti-poteter og råkostsalat med kikerter

Bli med på tidenes klimadugnad!

Bli med på tidenes klimadugnad!

Vis hva du gjør for klimaet og krev en tøffere klimapolitikk.

Bli med!

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Vi finnes bare på grunn av den økonomiske støtten fra de over 40 000 medlemmene våre. Desto flere som støtter arbeidet vårt, jo større påvirkningskraft har vi også i møte med myndigheter, politikere og næringsliv. Bli medlem i dag!

- Annonse -