Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Økernveien 94, 0579 Oslo

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Stopp sløsepolitikken!
Skal vi bekjempe klima- og naturkrisa må vi bekjempe overforbruket!
Støtt kravene!

Vi jobber for en rettferdig verden i økologisk balanse

Pasta med vegetarsaus

Pasta er alltid vellykket. Denne retten inneholder ikke kjøtt, men de fleste tror den gjør det. Og det beste med retten, er at den er ferdig på 30 minutter.

Ingenting slår en god pastarett.
Ingenting slår en god pastarett.

Pasta er alltid vellykket. Denne retten inneholder ikke kjøtt, men de fleste tror den gjør det. Og det beste med retten, er at den er ferdig på 30 minutter.

>Dette trenger du (til 4 personer)

  • 3 fedd hvitløk
  • 2 løk
  • 1 pose vegetarfarse
  • 2 søtpoteter
  • 2 pappbegre stuede tomater
  • Vann
  • Olje til steking
  • Pepper
  • 2 ts oregano
  • 2 ts timian
  • Pasta


Slik går du fram

Hakk løk og hvitløk fint, og stek det gyllent. Ha i vegetarfarsen rett fra frysern og søtpotetene oppdelt i små terninger og bland alt sammen godt. Hell så over de to pappbegrene med stuede tomater og et beger med vann. Tilsett urtene og smak til med pepper. Salt er ikke nødvendig, fordi tomatene er saltt litt. La retten koke på svak varme i 15 minutter, til søtpotetene er blitt møre.

Serveres med kokt pasta til.

Lykke til!

Her finner du flere kjøttfrie oppskrifter