
Pasta med vegetarsaus
Pasta er alltid vellykket. Denne retten inneholder ikke kjøtt, men de fleste tror den gjør det. Og det beste med retten, er at den er ferdig på 30 minutter.


Pasta er alltid vellykket. Denne retten inneholder ikke kjøtt, men de fleste tror den gjør det. Og det beste med retten, er at den er ferdig på 30 minutter.
>Dette trenger du (til 4 personer)
- 3 fedd hvitløk
- 2 løk
- 1 pose vegetarfarse
- 2 søtpoteter
- 2 pappbegre stuede tomater
- Vann
- Olje til steking
- Pepper
- 2 ts oregano
- 2 ts timian
- Pasta
Slik går du fram
Hakk løk og hvitløk fint, og stek det gyllent. Ha i vegetarfarsen rett fra frysern og søtpotetene oppdelt i små terninger og bland alt sammen godt. Hell så over de to pappbegrene med stuede tomater og et beger med vann. Tilsett urtene og smak til med pepper. Salt er ikke nødvendig, fordi tomatene er saltt litt. La retten koke på svak varme i 15 minutter, til søtpotetene er blitt møre.
Serveres med kokt pasta til.
Lykke til!
Her finner du flere kjøttfrie oppskrifter