Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Økernveien 94, 0579 Oslo

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Stopp sløsepolitikken!
Skal vi bekjempe klima- og naturkrisa må vi bekjempe overforbruket!
Støtt kravene!

Vi jobber for en rettferdig verden i økologisk balanse

Mango, avocado- og soppgryte med ris

Rask, lettvinn og fantastisk god hverdagsmiddag.

Mango til middag? Prøv denne enkle gryteretten! (Foto: Thomas Olsen)
Mango til middag? Prøv denne enkle gryteretten! (Foto: Thomas Olsen)
Artikkelen er mer enn to år gammel. Ting kan ha endret seg.

Rask, lettvinn og fantastisk god hverdagsmiddag.

Du trenger
  • Sopp
  • Chili
  • Hvitløk
  • Vårløk
  • Cherrytomater
  • Avocado
  • Mango
  • Ris

Slik går du fram

Kok ris som anvist på pakningen. Kutt opp grønnsakene og mangoen.

Stek sopp, chilli, hvitløk og vårløk i en stekepanne. Bland sammen med cherrytomater, mango og avocado.

Server med ris og kvernet pepper. God middag!

Denne oppskriften er levert av Thomas Olsen, a.k.a. Veganmannen.

Finn flere kjøttfrie oppskrifter her!