
Kremet pasta med sopp og spinat


- 400 g spagetti
- 250 g blandet sopp
- 2 dl matfløte
- 200 g frisk spinat
- Salt og pepper
- Evt. en dæsj hvitvin
- Olje til steking
Begynn med å dele soppen i jevnstore biter. Ha de i en panne med litt olje og stek dem til mye av væsken har kommet ut og de er gjennomstekt.
Kok opp vann til spagetti. Når det koker har du i pastaen og tilbereder etter anvisning på pakka. Kok den kortest mulig - om det står 8-10 minutter så koker du den i 8 minutter, ikke 10.
Når du har hatt i spagettien er det også på tide å ha spinaten i panna med soppen. Skyll den først i kaldt vann. La det steke til spinaten har "falt sammen" og spe med fløte og evt. en skvett hvitvin. La det koke inn til det er blitt tykkere, og smak til med salt og pepper.
Hell vannet av spagettien og bland pasta og saus i en gryte eller bolle. Hell resten av hvitvinen i glasset og nyt en god middag!
Denne oppskriften er levert av Maria Uldahl
Se også:
Sopp stroganoff
Hvitløksbaguetter