Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Mariboes gate 8

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Ja til miljørabatt!

Kutt moms på reparasjon og utleie av klær, utstyr og elektronikk!
Les mer

Vi jobber for en rettferdig verden i økologisk balanse

Brokkoligryte

En mild, men smakfull gryte basert på en oppskrift av Ingrid Espelid Hovig. Den er enkel, rask og med få ingredienser som du sikkert allerede har i kjøleskapet. Smaker godt med ferskt, grovt brød ved siden.
Denne gryten kan du gjerne servere med grovt brød til. (Foto: vegetarmat.org)
Denne gryten kan du gjerne servere med grovt brød til. (Foto: vegetarmat.org)
Artikkelen er mer enn to år gammel. Ting kan ha endret seg.
En mild, men smakfull gryte basert på en oppskrift av Ingrid Espelid Hovig. Den er enkel, rask og med få ingredienser som du sikkert allerede har i kjøleskapet. Smaker godt med ferskt, grovt brød ved siden.
Du trenger:

1 purreløk
1-2 ss smør
1 liter vegetarisk buljong
2 dl makaroni
1 brokkoli
100 g revet ost
1 dl fløte

Slik gjør du:

Rens, vask og finsnitt purren. Fres purrestrimlene i litt smør i en stor kjele. Ha i buljongen og kok opp. Ha i makaronien slik at den får koketiden som er anvist på pakken.

Del frisk, renset brokoli i biter og legg dem i suppen når det er 4-5 min. igjen av koketiden til makaronien.
Ha i den revne osten og rør om til osten er smeltet. Ha i fløte og gi suppen et oppkok.

Serveres med grovt brød.

Denne oppskriften er levert av Kine Kronkvist i vegetarmat.org.

Se også:
Blomkålgrateng
Grateng med potet,spinat og brokkoli

Bli med på tidenes klimadugnad!

Bli med på tidenes klimadugnad!

Vis hva du gjør for klimaet og krev en tøffere klimapolitikk.

Bli med!

Har du et hjerte for en grønn framtid?
Vi arbeider for miljøvennlig og etisk forbruk. Målet vårt er en rettferdig verden i økologisk balanse.
Bli medlem!