
Bringebærsuppe

Ingredienser
- 400 g bringebær
- 1 ts malt kanel
- 6 dl vann
- 100 g sukker
Fremgangsmåte
Kok opp vann, kanel og sukker til en lake.
Trekk kjelen av platen. Legg i bærene og la blandingen hvile i 15 minutter.
Kjør blandingen glatt med en stavmikser. Smak om suppen er passe søt.
Sil suppen over i en bolle og avkjøl.
Server suppen i desserttallerkener og pynt gjerne med litt crème fraiche og hele bringebær.

Bli med på tidenes klimadugnad!
Vis hva du gjør for klimaet og krev en tøffere klimapolitikk.
Bli med!Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Vi finnes bare på grunn av den økonomiske støtten fra de over 40 000 medlemmene våre. Desto flere som støtter arbeidet vårt, jo større påvirkningskraft har vi også i møte med myndigheter, politikere og næringsliv. Bli medlem i dag!