Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Mariboes gate 8

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Ja til matkastelov!

361 000 tonn spiselig mat kastes årlig i Norge.
Les mer

Vi jobber for etisk og miljøvennlig forbruk

Foto: Synøve Dreyer/ Opplysningskontoret for frukt og grønt

Bringebærsuppe

Dette er en herlig kald dessertsuppe med bringebær smakt til med kanel. Kjempegod f.eks. sammen med litt crème fraiche.
Dette er en herlig kald dessertsuppe med bringebær smakt til med kanel. Kjempegod f.eks. sammen med litt crème fraiche.

Ingredienser


Kokk og matrådgiver Toril Gulbrandsen gir tips om kjøttfrie og velsmakende vintersupper.
  • 400 g bringebær
  • 1 ts malt kanel
  • 6 dl vann
  • 100 g sukker

Fremgangsmåte

Kok opp vann, kanel og sukker til en lake.

Trekk kjelen av platen. Legg i bærene og la blandingen hvile i 15 minutter.

Kjør blandingen glatt med en stavmikser. Smak om suppen er passe søt.

Sil suppen over i en bolle og avkjøl.

Server suppen i desserttallerkener og pynt gjerne med litt crème fraiche og hele bringebær.

blog comments powered by Disqus