Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Økernveien 94, 0579 Oslo

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Stopp sløsepolitikken!
Skal vi bekjempe klima- og naturkrisa må vi bekjempe overforbruket!
Støtt kravene!

Vi jobber for en rettferdig verden i økologisk balanse

Bringebærsuppe

Dette er en herlig kald dessertsuppe med bringebær smakt til med kanel. Kjempegod f.eks. sammen med litt crème fraiche.
Foto: Synøve Dreyer/ Opplysningskontoret for frukt og grønt
Foto: Synøve Dreyer/ Opplysningskontoret for frukt og grønt
Artikkelen er mer enn to år gammel. Ting kan ha endret seg.
Dette er en herlig kald dessertsuppe med bringebær smakt til med kanel. Kjempegod f.eks. sammen med litt crème fraiche.

Ingredienser


Kokk og matrådgiver Toril Gulbrandsen gir tips om kjøttfrie og velsmakende vintersupper.
  • 400 g bringebær
  • 1 ts malt kanel
  • 6 dl vann
  • 100 g sukker

Fremgangsmåte

Kok opp vann, kanel og sukker til en lake.

Trekk kjelen av platen. Legg i bærene og la blandingen hvile i 15 minutter.

Kjør blandingen glatt med en stavmikser. Smak om suppen er passe søt.

Sil suppen over i en bolle og avkjøl.

Server suppen i desserttallerkener og pynt gjerne med litt crème fraiche og hele bringebær.