Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Mariboes gate 8

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Ja til miljørabatt!

Kutt moms på reparasjon og utleie av klær, utstyr og elektronikk!
Les mer

Vi jobber for etisk og miljøvennlig forbruk

Bakt italiensk squash med fyll

Her er en italienskinspirert rett som metter hele familien og vel så det!
Artikkelen er mer enn to år gammel. Ting kan ha endret seg.
Her er en italienskinspirert rett som metter hele familien og vel så det!

fyltsquashSquash kan deles i to og fylles med mye godt!
Dette er en enkel rett som smaker godt. Du tar en squash, deler den i to, huler ut og legger den i en langpanne. Så fyller du på med fyll. Oppskriften under er nok fyll til 16 halve squash.

For å lage fyll blander du:

150 g ferskt, lyst brød. Dette kjører du i food processor til smuler.
1 hel hvitløk , ca. 10 fedd som finhakkes.
2 løk  som skal være grovhakket.
1 økologisk sitron hvor skallet raspes
1 dl sitronsaft
2 ss oregano.
2 poser reven parmesan = 40 g
1 ss havsalt
1 dl mild olje

Pynt gjerne med litt paprika eller tomater på toppen.

Legg fyllet i squashen. Stek dem stille og rolig, ikke varmluft, på 175 - 200 grader i 20-30 min. Ikke mer.

Sammen med dette kan du for eksempel ha ris, agurksalat med litt appelsinsaft. Rømme naturell. Gjerne en liten rødbetsalat med sitron og olivenolje for å vekke litt oppsikt i fargene.

Se også:
Tomater,urter og ost i ovn
Løk fylt med ratatouille

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Vi finnes bare på grunn av den økonomiske støtten fra de over 35 000 medlemmene våre. Desto flere som støtter arbeidet vårt, jo større påvirkningskraft har vi også i møte med myndigheter, politikere og næringsliv. Bli medlem i dag!