Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Økernveien 94, 0579 Oslo
Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!
Stopp sløsepolitikken!
Skal vi bekjempe klima- og naturkrisa må vi bekjempe overforbruket!
Støtt kravene!
Vi jobber for en rettferdig verden i økologisk balanse
Matoppskrifter som er bra for klimaet, miljøet og helsen din.
Særdeles velsmakende og lettvint suppe med sting. Vi har brukt sukkererter, grønne bønner, gulrot og shiitakesopp og spicet den opp med revet ingefær.
Pasta er alltid vellykket. Denne retten inneholder ikke kjøtt, men de fleste tror den gjør det. Og det beste med retten, er at den er ferdig på 30 minutter.
Vermicelli eller ris-spaghetti er en av familiens mest populære middager. Og det beste med retten, er at den blir ferdig på ti minutter.
Jeg snakker fortsatt varmt om auberginer, de er nemlig et funn for kjøttfrie oppskrifter med sin fyldige, aromatiske smak. Ved steking forvandles den rare, svampaktige konsistensen til en saftig godsak. Her serveres de i kombinasjon med spinatstuing og stekt kinakål, og retten er ferdig på 20 minutter.
Lasagne er populært i alle generasjoner. Her er en lettvint hverdagslasagne, som du forbereder på 20 minutter. Mange tror den inneholder kjøtt, men den er helt kjøttfri.
Moussaka med et dryss av kanel dufter himmelsk og fremkaller minner om sol og turkise Middelhavsstrender. Denne varianten er kjøttfri, men de fleste tror den inneholder kjøtt.
Høsten er tid for både sopp og kål, så hvorfor ikke kombinere dem? Sammen med nøtter og ris, vil du oppleve smaker som harmonerer godt sammen, og du blir god og mett.
Til helgen er det Halloween, og i år pynter vi med ca. tusen tonn gresskarlykter - bare i Norge. Etter festen havner dessverre det meste av denne gode maten rett i søpla. Hul i stedet ut innmaten, og lag en frisk og smaksrik gresskarsuppe.
Aubergine er et funn for kjøttfrie oppskrifter med sin fyldige, aromatiske smak. Løk, nøtter og krydder framhever smaken. Ved steking forvandles den rare, svampaktige konsistensen til en saftig godsak som garantert blir en gjenganger på middagsbordet, når du først har oppdaget den.
© Framtiden i våre hender Økernveien 94, 0579 Oslo
Telefon: 22 03 31 50 E-post: post@framtiden.no
Konto: 1254 62 79950 Vipps: 522118 Gavekonto: 1254 62 79977 Org.nr.: 970221115