Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Mariboes gate 8

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Ja til miljørabatt!

Kutt moms på reparasjon og utleie av klær, utstyr og elektronikk!
Les mer

Vi jobber for en rettferdig verden i økologisk balanse

Leder Arild Hermstad i Framtiden i våre hender blogger om aktuelle miljøsaker. Bli med i debatten!

Slik stemmer du grønt i år
Er du opptatt av klima og miljø? Da bør du ikke stemme Arbeiderpartiet, Høyre eller Fremskrittspartiet ved høstens valg.
Det er religion, ikke vitenskap, som preger Frps klimasyn.
Norge eier nesten samtlige av verdens største olje-, kull- og gasselskap. Det betyr at god avkastningen på våre pensjonspenger, er avhengig av at klimapolitikken mislykkes.
I dag starter LO-kongressen. Hvor sterkt står klimasaken her?


Vil en regjering dominert av Høyre få fart på norsk miljø- og klimapolitikk? Vi har gått Høyre etter i sømmene og funnet ti haker ved partiets miljøpolitikk.
Er Arbeiderpartiet villig til å sette grenser for norsk oljeutvinning? Partiets programkomite gikk inn for utvinning også i det unike området Lofoten, Vesterålen og Senja. Bare AUFs leder Eskil Pedersen stemte i mot.
Det er vanskelig å forstå at norske velgere fortsatt har tillit til Arbeiderpartiet i miljøsaker.

Hvis politikerne i Skandinavia i 1850 var like visjonsløse som dagens, ville de ikke bygd jernbane. De hadde bygd flere staller i byene for å øke kapasiteten i hestetransporten.
Framtiden i våre hender krever at norske selskap er åpne om hvilke fabrikker de handler med. Jeg har oppsummert de viktigste grunnene til det.
...lekker regjeringen som en sil. I forrige uke slapp de meldingen om at Vestlandet skal få sin fergefrie E39, et gigantisk veiprosjekt med monsterbruer, tuneller og kapasitetsøkninger på veinettet langs hele kysten fra Kristiansand til Trondheim. I dag presenterte SV regjeringens togplaner.
Høyres Heidi Nordby Lunde er modig. Hun er midt i en valgkamp, men våger likevel si at bensinavgiften bør dobles. Hun har rett i at verken de rødgrønne eller Høyre/Frp tør gå inn for at forurenseren skal betale.
Jens og Sigbjørn koste seg da de nylig la fram regjeringens perspektivmelding – Så langt tidsperspektiv snakker vi om, sa Jens, og viste frem et bilde av Sigbjørn anno cirka 1970, og snakket om finansministerens fortid som rocker på Hedmarken. – Vi i Finansdepartementet kan også spøke og le, kvitterte Sigbjørn.
Kjære Cubus. Dere er veldig stolt over å vise fram Justin Bieber som Cubus' nye frontperson. Hvorfor er dere ikke like stolt over jentene som sitter og syr klærne?
Administrerende direktør i interesseorganisasjonen Norsk olje og gass, Gro Brækken,  lover i Aftenposten 17. januar, ikke overraskende, å brette opp ermene for egen næring.  
Omsetningen gikk ned i kjøpesentrene i desember. Det er oppsiktsvekkende. Ikke siden 1980-tallet har julehandelen krympet fra ett år til det neste.  – Dette er uforståelig svakt, sier en analytiker til Dagens Næringsliv.