Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Mariboes gate 8

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Ja til miljørabatt!

Kutt moms på reparasjon og utleie av klær, utstyr og elektronikk!
Les mer

Vi jobber for en rettferdig verden i økologisk balanse

Leder Arild Hermstad i Framtiden i våre hender blogger om aktuelle miljøsaker. Bli med i debatten!

- Ingen andre i norsk debatt går så til roten av miljøproblemet som Dammann, skriver Arild Hermstad om Dammanns nye bok. (Foto: Lillian Andersen)
I 1972 skrev Erik Dammann boken «Fremtiden i våre hender». Den skapte stor interesse og førte til at forfatteren sa opp jobben som reklamemann og startet folkeaksjonen med samme navn for førti år siden.

Tenk deg at statsminister Grande, finansminister Lysbakken og fornybarminister Hansson sitter i regjering sammen. Det blir andre miljøboller.

Vi vil ha alle med på laget for å få oljefondet ut av kullinvesteringer. Her får du svaret på hvorfor.

Landbruksminister Sylvi Listhaug ønsker å doble størrelsen på norske kyllingfarmer. Oppstår sykdom, kan konsekvensene bli katastrofale

(Foto: Istockphoto)

Klima og miljø er ikke en av satsingsområdene i statsbudsjettet. Regjeringen prioriterer skattekutt og veibygging, fremfor å ivareta planeten for framtidige generasjoner.

Google hedrer Heyerdahl på hundreårsdagen. (Faksimile: Google)
Mandag 6. oktober er det hundre år siden Thor Heyerdahl ble født. Han er en av de mest kjente nordmenn ute i verden. Men det er mange her i Norge som ikke er klar over hvilke bragder han stod for, kanskje også fordi hans teorier vakte kritikk.
Treningsklær er ofte behandlet med antibakterielle stoffer. (Foto: Istockphoto)

Noen av våre største merkevarer kan ødelegge for hundre års medisinske fremskritt.

Flertallet av politikerne mangler foreløpig mot til å regulere luftfarten slik at utslippene faller. (Foto: Istockphoto)

Ferien nærmer seg slutten for de fleste av oss, for mange er ferie ensbetydende med å fly. Selv om flyet er kommet for å bli, er det kanskje mulig å fly mindre?

Det er tid for at klesbransjen møtes med kalde fakta.
Elsykkelen ser ut til å kunne bli et friskt pust inn i norsk sykkelkultur.
25. april fyller Framtiden i våre hender 40 år. Og vi er sprekere enn noen gang før!

Denne uken kan ti års arbeid for etikk i oljefondet legges i grus.

Nordmenn foretar i gjennomsnitt 2,7 innenriksreiser med fly i året, mens en EU-borger flyr 0,3 ganger. Sagt på en annen måte: 4,8 millioner nordmenn flyr like mye innenriks som over 40 millioner EU-borgere.
Siste dag i februar ble det klart at Venstre og KrF vil stemme mot Aps gode forslag om at oljefondet skal selge seg ut av kull. Dette er dårlig nytt på kort sikt, siden det er flertall på Stortinget for at oljefondet skal selge seg ut av kull.
Framtiden i våre hender vokser, og vi har nå over 21.500 medlemmer! Takket være alle medlemmene har vi innkassert flere store seire det siste året.