Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Mariboes gate 8

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Ja til matkastelov!

361 000 tonn spiselig mat kastes årlig i Norge.
Les mer

Vi jobber for etisk og miljøvennlig forbruk

Lokallagsaktivister på vår Landsamling 2016. Foto: Arne Storrønningen

Velkommen til landssamling!

Den 20.-22. oktober 2017 holder Framtiden i våre hender landssamling i Oslo!

Den 20.-22. oktober 2017 holder Framtiden i våre hender landssamling i Oslo!

Endelig program vil bli lagt ut så snart det er klart, men vi åpner for tidlig påmelding. Påmelding skjer via denne linken: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd_778wwHmZCFVhR7o3Tddq9baKggRkPUzFp_ZdWVwE7vFztg/viewform   

Frist for påmelding og først frist innsending av uttalelser er mandag 28. august.

Hva er landssamlingen?

Landssamlingen er en møteplass for politiske og ideologiske debatter og skolering. Landssamlingen avholdes annet hvert år, vanligvis de årene vi ikke avholder landsmøte.

Vi starter årets landssamling med en åpen konferanse på fredag, før vi fortsetter med ordinær landssamling for medlemmer på lørdag og søndag.

Konferanse, fredag 20. oktober

Fredag 20. oktober inviterer Framtiden i våre hender til konferanse om økonomisk vekst, global urettferdighet og bærekraftig utvikling. Hvordan fungerer dagens økonomiske system? Hva er alternativene? Hvordan kan vi skape et mer bærekraftig og rettferdig system?

Vi kan friste med spennende innledere, debatt og gruppearbeid!

Konferansen er gratis for medlemmer.

Landssamling, lørdag 21. oktober - søndag 22. oktober

På lørdag og søndag vil vi trekke innholdet fra fredagens konferanse ned på organisasjonsnivå: hva betyr dette for Framtiden i våre hender? Vi vil blant annet se på sammenhengen mellom gjennomførbare mål på kort sikt, og behovet for større systemendringer.

Landssamlingen er åpen for medlemmer og andre interesserte. Samtlige deltagere har tale- og forslagsrett. Framtiden i våre hender sentralt dekker reise og deltagerutgifter for to deltagere fra lokallag med mellom 10 – 400 medlemmer, tre deltagere fra lokallag med mer enn 400 medlemmer, og én deltager fra hvert regionlag. Øvrige deltagere må dekke utgifter selv, eventuelt be sitt lokallag om støtte.

Lurer du på noe? Ta kontakt med ditt nærmeste lokallag hvis du lurer på om du kan delta som lokallagsrepresentant, eller spør vår lokallagskoordinator Sandra Baldvinsson Sotkajærvi på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. / 992 77 893 ved andre henvendelser.

Vi gleder oss!

blog comments powered by Disqus