Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Mariboes gate 8

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Ja til miljørabatt!

Kutt moms på reparasjon og utleie av klær, utstyr og elektronikk!
Les mer

Vi jobber for etisk og miljøvennlig forbruk

Bilde fra Landsamling 2017. Foto: Nora Brønseth.

Velkommen til landsmøte i Framtiden i våre hender

26-28. oktober arrangerer Framtiden i våre hender landsmøte. På denne siden finner dere all relevant informasjon, og vi kommer til å oppdatere denne siden etter hvert som flere opplysninger og landsmøtedokumenter blir klare.

26-28. oktober arrangerer Framtiden i våre hender landsmøte. På denne siden finner dere all relevant informasjon, og vi kommer til å oppdatere denne siden etter hvert som flere opplysninger og landsmøtedokumenter blir klare.

Tidspunkt: Fredag 26. til søndag 28. oktober. (Vi planlegger å starte fredag ettermiddag, og avslutter søndag tidlig ettermiddag. Vi tilpasser oppstart og avslutning til togrutene.)

Sted: Sørmarka konferansesenter, som ligger en liten times busstur sørøst for Oslo. Vi kommer til å legge ut forslag til reiseruter her.

Påmeldingsfrist: 1.september. Mer informasjon om påmelding kommer tidlig i august.

Hvem kan delta?

Alle medlemmer av Framtiden i våre hender kan komme på landsmøtet, og de kan få tale- og forslagsrett. Det er imidlertid lokallagene som sender delegater med stemmerett til landsmøtet, og det skjer etter følgende fordelingsnøkkel: Alle lokallag med mellom 10 og 400 medlemmer har to delegater, lokallag med over 400 medlemmer har tre delegater og regionlag har en delegat. De ansatte tre delegater, i tillegg til at de åtte medlemmene og seks varamedlemmene i FIVHs hovedstyre møter. Landsmøtets sammensetning er fastlagt av vedtektene.

Hva skjer på landsmøtet?

Det viktigste landsmøtet skal gjøre er å vedta organisasjonens strategi for de neste to årene, toårsstrategien. Her bestemmer landsmøtet hvilke saker som skal være de viktigste for Framtiden i våre hender de to neste årene, og hva som skal være de viktigste prioriteringene innen hver enkelt sak.

Det er utarbeidet et førsteutkast til ny toårsstrategi, og dette utkastet er nå sendt på høring til både lokallag og medlemmer sammen med et forklarende høringsbrev. Høringsfristen er 20. juni, og vi håper mange tar seg tid til å lese utkastet og komme med forslag til endringer! Alle forslag kan sendes lokallagskoordinator Steinar Alsos på epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..  

Etter høringen kommer alle høringsinnspillene til å bli behandlet og deretter kommer FIVHs hovedstyre til å legge fram et endelig forslag fram for landsmøtet. Dette forslaget kommer til å bli lagt ut her når det foreligger, og det er dette endelige forslaget som kommer til å ligge til grunn for diskusjonen på landsmøtet.

Andre viktige ting som skjer på landsmøtet er valg av nytt hovedstyre for Framtiden i våre hender. Valgkomiteen har ansvar for å foreslå styre for perioden fram til landsmøtet i 2020. Vedtektene legger noen føringer for hvordan styret skal se ut, og det er valgkomiteens jobb å foreslå et styre som til sammen dekker de behovene organisasjonen har. Lokallagene kan både foreslå styrekandidater, og gi innspill til hva slags kvalifikasjoner det er viktig at styremedlemmene har. Valgkomiteen består av Hanna Husabø, Tor Mikalsen, Jenny Skagestad og Ingeborg Gjærum. Christoffer Klyve er sekretær for komiteen. Valgkomiteen kan kontaktes på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., helst før 20. juni.

I tillegg skal vi vedta endring av vedtektene dersom det foreslås endringer av disse. Politisk plattform for Framtiden i våre hender vedtas bare på annen hvert landsmøte, og skal ikke behandles i år.

Informasjon om program på landsmøtet, samt annen praktisk informasjon, kommer vi også til å legge ut på denne siden etter hvert.

Spørsmål?

Lokallagskoordinator Steinar Alsos har hovedansvaret for landsmøtet, ta kontakt dersom du lurer på noe – enten på telefon 91831193 eller på epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Vi finnes bare på grunn av den økonomiske støtten fra de over 28.000 medlemmene våre. Desto flere som støtter arbeidet vårt, jo større påvirkningskraft har vi også i møte med myndigheter, politikere og næringsliv. Bli medlem i dag!

- Annonse -