Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Mariboes gate 8

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Ja til matkastelov!

361 000 tonn spiselig mat kastes årlig i Norge.
Les mer

Vi jobber for etisk og miljøvennlig forbruk

(Foto: Kyrre Lien)

Norsk kjøtt og fisk på bekostning av regnskogen?

Framtiden i våre hender og Regnskogfondet inviterer til debatt om brasiliansk soya i norsk matproduksjon.
Framtiden i våre hender og Regnskogfondet inviterer til debatt om brasiliansk soya i norsk matproduksjon.

Norsk landbruk og fiskeindustri er helt avhengig av soya, og forbruket er stigende, særlig i oppdrettsnæringen. Hvordan kan norsk kjøtt og fisk bli fri for brasiliansk soya?

Tid: 24.mai kl. 08:30-09:30 (frokost fra kl 08:00)
Sted: Kulturhuset, Youngs gate 6

Deltakere på debatten:

  • Trygve Berg Lea, global bærekraftsdirektør i Skretting
  • Morten Midtbø, AkvaTotal AS
  • Hilde Faaland Schøyen, Fagsjef kraftfôr hos Vestfoldmøllene
  • Geir Pollestad (Sp), leder for næringskomiteen på Stortinget
  • Une Aina Bastholm, nasjonal talsperson for Miljøpartiet de grønne
  • Heidi Lundeberg, fagrådgiver i Framtiden i våre hender

Møteleder: Siri Helle

Møtet er gratis og det blir servert en enkel frokost (vegetar og vegansk).

Påmelding:

blog comments powered by Disqus