Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Mariboes gate 8

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Ja til miljørabatt!

Kutt moms på reparasjon og utleie av klær, utstyr og elektronikk!
Les mer

Vi jobber for etisk og miljøvennlig forbruk

Også Ving-hotellene bestemt seg for å slutte å servere de tropiske kjemperekene.


Restauranter som serverer økologisk mat vil få et Debiomerke i enten gull, sølv eller bronse.
50 år etter utgivelsen av Rachel Carson legendariske miljøklassisker «Den tause våren» er kampen mot kjemiske sprøytemidler fortsatt høyaktuell.
En rekke kommuner vurderer å kutte ut kjøtt på mandagene, på oppfordring fra Framtiden i våre hender og Grønn Hverdag. Men i Nordreisa har de hatt kjøttfri mandag i 20 år allerede.
Flere byer verden over har innført kjøttfrie dager. Nå har Framtiden i våre hender og Grønn Hverdag sendt brev til landets lokalpolitikere og bedt dem innføre kjøttfri mandag i sin kommune. Forslaget får støtte fra Gunhild Stordalen.
Mattilsynet må slutte å tillate stadig mer sprøytemiddelrester i importert mat

Dinmat.no leverer oppskrifter til flere av landets største nettsteder. Nå har de bestemt seg for å droppe scampioppskrifter. – Vi vil ikke oppfordre til dårlige vaner, sier de.
Mattilsynet vil tillate mer bruk av sprøytemidler i norsk mat. Det har skapt et enormt engasjement.
Nordmenn kjøper stadig mer økologisk mat. Spesielt egg og barnemat har en markant vekst. Det viser nye tall fra Statens landbruksforvaltning.
VG, Aftenposten og NRK hadde neppe regnet med unison fordømmelse fra folkedypet etter å ha publisert oppskrifter med scampi, uten å nevne de negative konsekvensene for mennesker og miljø.
Afrikanske land trenger ikke bare bistand, men også å få solgt kvalitetsvarene sine i rike land. Derfor vil vi ha flere afrikanske varer i norske butikkhyller!

En vakker maidag i 2010 innkalte Yngve Ekern og Hege Ulstein til familieråd. De ville at familien skulle gjøre noe godt for miljøet.

Innen 2050 må majoriteten av klodens befolkning være vegetarianere, hevder anerkjente forskere i ny rapport.
Mattilsynet åpner igjen for mer sprøytemiddelrester i maten vår. Er det greit?
Til å ale opp én kilo norsk oppdrettslaks, brukes det flere kilo utrydningstruet fisk. Det er en av grunnene til at oppdrettslaks ikke er bærekraftig.