Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Mariboes gate 8

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Ja til miljørabatt!

Kutt moms på reparasjon og utleie av klær, utstyr og elektronikk!
Les mer

Vi jobber for etisk og miljøvennlig forbruk

Hvem skal ha rett til å utvinne siste rest av verdens olje, kull og gass? Norge eller de mindre rike landene? Velkommen til frokosdebatt torsdag 4. april!

Hvilket parti har den beste miljøpolitikken? Og hvilket har den dårligste? Her er en evaluering av alle partienes programutkast.

Han er blant de mest leste norske forfattere gjennom alle tider. Nå utgir Jostein Gaarder sin første klimaroman. Ikke av plikt, men av kjærlighet, til livsmangfoldet, tipp-tipp-oldebarna og menneskene som bor på planeten.

Lørdag 23 februar 2013 kan du bli med på vardebrenning for et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja, arrangert av Folkeaksjonen og andre organisasjoner.

Norges fremste naturvernorganisasjoner står sammen for å verne Jan Mayen og sørøstlige deler av Barentshavet.
Kan Black Debbath redde miljøet? Lederen for Framtiden i våre hender, Arild Hermstad, dro på debatt for å diskutere påvirkningskraften til de humoristiske rockerne.
Kjøper du klimakvoter gjennom Framtiden i våre hender, er du med på å støtte lokalsamfunn og bekjempe klimaendringer. Nå har to av våre prosjekter, ett i Peru og ett i Nepal, blitt hedret av FN.
Fram til 7. desember 2012 samles mer enn 10.000 utsendinger fra mer enn 190 land til klimatoppmøte i Doha. Professor Helge Drange, en av Norges ledende klimaforskere, sier i et intervju med Framtiden i våre henders medlemsblad Folkevett at han er mindre optimistisk nå enn for noen år siden.
- Å slippe oljenæringen inn I Lofoten, Vesterålen og Senja vil, som olje- og energiministeren ganske riktig har påpekt, være den rene galimatias, mener Norges største miljøorganisasjoner.
– Mer penger og krav om resultater er oppskriften på klimakutt i byene, mener Framtiden i våre hender. Og gir med det et klart signal til regjeringen før Nasjonal transportplan legges fram om fire måneder.
Her er Framtiden i våre henders oppsummering av statsbudsjettet til finansminister Sigbjørn Johnsen.

Mandag 8. oktober legger finansministeren fram regjeringens statsbudsjett for 2013. Her er Framtiden i våre henders forventninger og krav.
Menneskerettighetsaktivisten og miljøforkjemperen Nnimmo Bassey (54) fra Nigeria er tildelt årets Raftopris. Framtiden i våre hender gratulerer.
Norsk oljeutvinning har ingenting med solidaritet å gjøre. Oljen tar vi opp for å tjene penger.

I dette debattinnlegget, som har stått på trykk i Aftenposten, skriver seniorrådgiver Gunnell Sandanger om det høye utvinningstempoet på norsk sokkel.