Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Mariboes gate 8

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Ja til miljørabatt!

Kutt moms på reparasjon og utleie av klær, utstyr og elektronikk!
Les mer

Vi jobber for etisk og miljøvennlig forbruk

Etter flere dagers forhandling har de fire borgerlige partiene blitt enige om nytt statsbudsjett. – Vi gratulerer Venstre og KrF som har farget et grått budsjett grønnere, sier Arild Hermstad, leder i Framtiden i våre hender.
Regjeringen leverer sitt beste klimabudsjett på åtte år, men det er langt fra nok til å kutte i de norske utslippene, mener Framtiden i våre hender.  
«Vi vil ikke tro på det vi vet», sier den franske naturfotografen Yann Arthus-Bertrand. Mange har sett hans storslagne fotografier av noen av de vakreste tingene som finnes på jorden.
Framtiden i våre hender er skuffet over at klima ikke er blant åtte satsingssaker i den nye regjeringsplattformen. – Uten drahjelp fra opposisjonen kommer de norske utslippene til å fortsette å øke, mener Arild Hermstad.
Framtiden i våre hender er glad for at en ny regjering har sagt nei til oljeleting i Lofoten, Vesterålen og Senja.
Hastverk: Etter åtte tapte år i klimapolitikken haster det å sette Norge på sporet mot nullutslipssamfunnet. (Foto:Istockphoto))
FNs klimapanel fjerner enhver tvil om klimaendringene er menneskeskapte.  En ny regjering må få med seg folk og næringsliv  på en helt ny klimapolitikk, sier leder Arild Hermstad i Framtiden i våre hender.
Skal vi stoppe klimaendringene, må store deler av verdens reserver av kull, olje og gass bli liggende i bakken. (Ill. foto: Istockphoto)
Det er omtrent like sannsynlig at klimaendringene er menneskeskapt som at sola står opp i morgen, sa Miljødirektoratets Ellen Hambro da FNs klimapanel la fram første del av sin femte hovedrapport i dag.
Den rødgrønne regjeringen mislyktes i å trekke med seg folk i klimapolitikken og kutte klimagassutslippene. Vi ber derfor en ny regjering prioritere følgende tre tiltak innenfor klima- og miljøpolitikken.
Framtiden i våre hender krever at Oljefondet vrir investeringene fra fossil til ren industri. (Foto: Istockphoto)
Norge og Oljefondet eier nesten samtlige av verdens største olje-, kull- og gasselskap. – Dette er som å investere i skrivemaskiner like før PC-en kom, sier Arild Hermstad i Framtiden i våre hender.
Klimavalg 2013
Vi inviterer til frokostmøte torsdag 13. juni der vi gir svaret på hvem som er de beste og verste klimapartiene i 2013. 
Jens ut, Erna inn? Har det noe å si for klimapolitikken? Velkommen til frokostdebatt tirsdag 14. mai kl. 08:30!

Da Framtiden i våre hender, på vegne av over 50 organisasjoner, evaluerte Arbeiderpartiets programutkast, kom de dårlig ut. På helgens landsmøte har de mulighet til å forbedre karakteren.

– Vi må bygge infrastruktur som tar oss til lavutslippssamfunnet i 2040. Det gjør ikke regjeringen med Nasjonal transportplan, sier leder Arild Hermstad i Framtiden i våre hender.
Hvem har rett til å utvinne verdens siste olje? Det var tema da Framtiden i våre hender arragnerte frokostdebatt.
Hvem skal ha rett til å utvinne siste rest av verdens olje, kull og gass? Norge eller de mindre rike landene? Velkommen til frokosdebatt torsdag 4. april!