Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Mariboes gate 8

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Ja til miljørabatt!

Kutt moms på reparasjon og utleie av klær, utstyr og elektronikk!
Les mer

Vi jobber for en rettferdig verden i økologisk balanse

Vil du ha lavere bensinpriser eller synes du det er greit å betale mer for å spare miljøet? Stem på verdibørsen laget av QXL!
Sommer er festivaltid for veldig mange. Forbruk av tjenester, slik som kulturarrangementer, er mer miljøvennlig enn varer. 
I  forbindelse med markering av verdens miljøverndag vil 3000 barn vil gå i parade fra Slottet via Stortinget til Rådhuset.
Framtiden i våre hender har blitt bedt om å komme med innspill til Thoriumtvalgets rapport av Olje- og energidepartementet. En samlet miljøbevegelse advarer mot en satsning på thorium og atomkraft som en løsning på klimaproblemet.
For første gang lanseres det i Norge en vin hvor klimautslippene er kompensert. Framtiden i våre hender har regnet ut utslippene knyttet til produksjon og transport av en treliters kartong med fransk vin.
45 prosent av Europas vanligste fuglearter har hatt en sterk nedgang siden 1980, viser en ny analyse. Utviklingen er spesielt negativ for arter som lever i kulturlandskap. Sanglerke og vipe er to eksempler.
Framtiden i våre hender/Mitt klima lanserer nå muligheten for å regne ut hvor store klimagassutslipp kjøttforbruket gir, samt kompensere for utslippene for de som ønsker det. 
Kjøttforbruket vårt truer klimaet. Men hvorfor vil ikke politikerne innrømme det? SVT har sett på et av verdens største klimaproblem, nemlig det økende kjøttforbruket.
Utslippsnivået til nye biler ble redusert med 11 prosent fra 2006 til 2007. Dette skjedde fordi bilmodeller med lave til middels utslipp fikk avgiftslettelser mens drivstoffslukende biler fikk økte avgifter. 
Norge påførte i perioden 1990 til 2006 verden klimaskader for 225,5 milliarder kroner – uten å betale erstatning. Skadene rammer fattige land hardt, og de fattigste menneskene i disse landene aller hardest.
Gjør en BMW X5 miljøet grønnere? Brudd på markedsførings- loven hevder Framtiden i våre hender, som nå har fått medhold av Forbrukerombudet.
Barne- og likestillingsminster Manuela Ramin Osmundsen følger opp Framtiden i våre henders forslag.
Kampanjen Klima sett fra sør krever at Norge reduserer klimagassutslippene sine til ett tonn per hode i 2050 og at vi betaler utviklingslandene en erstatning for skadene som klimaendringene medfører.
- Da jeg var ung, regnet det regelmessig i april og november, og det var da vi plantet avlingene våre. Men det siste tiåret har ting forandret seg. Vi vet aldri når regnet kommer, og det er blitt vanskelig å planlegge når vi skal så. Det gjør at matproduksjonen minker og minker. Noe må være galt et sted.

Mitt klima er evaluert blant 13 tilbydere av frivillige utslipps- reduksjoner og kåret som en av de fire beste ordningene.