Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Mariboes gate 8

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Ja til miljørabatt!

Kutt moms på reparasjon og utleie av klær, utstyr og elektronikk!
Les mer

Vi jobber for etisk og miljøvennlig forbruk

Lurer du på hva vi mener om avgiften på biodiesel? Vi mener Stoltenbergs forslag er prinsipielt riktig, men dessverre føyer det seg inn i et mønster av en lite gjennomtenkt politikk for miljøavgifter.
Framtiden i våre hender står bak arrangementet, i samarbeid med Kirkens Nødhjelp. CICERO Senter for klimaforskning er faglig samarbeidspartner.
Norge må kjempe for en rettferdig internasjonal klimaavtale.
Norge slutter seg til EUs vedtak om at klimagassutslipp fra luftfart skal inn i kvotesystemet. Det blir nå satt en pris på utslipp fra alle flygninger til og fra flyplasser i Norge og EU.
Lørdag 24. oktober mobiliserer folk over hele kloden i felles krav om drastiske kutt i verdens klimagassutslipp. Målsetning er å få internasjonal enighet om å senke nivået av klimagasser i atmosfæren til 350 ppm*.
– Fredprisen til Barack Obama kan styrke arbeidet for en rettferdig og sterk klimaavtale, mener Arild Hermstad, leder i Framtiden i våre hender.
Framtiden i våre hender har sendt over våre forslag og forventninger til en ny regjeringsplattform for Ap, SV og Sp. Klimabudsjett, etiske innkjøpskrav i offentlig sektor og hvitt sertifikatmarked er blant kravene.  Nå må miljø og internasjonal solidaritet øverst på prioriteringslista!
Forskere bekrefter Framtiden i våre henders bekymring for flytrafikken. Verdensturismen er den raskest økende kilde til klimagassutslipp. Flytrafikken må få et utslippstak. I tillegg må det bli slutt på fritaket for avgift på drivstoff. 
Arbeiderpartiet var med på å innføre oljefondets ”klimafond”, men vil ikke gå inn for at fondet skal investere systematisk i selskaper som er gode på miljø. Partiene har svart på krav fra Fornybaralliansen.
Klimatrusselen blir mer og mer påtrengende, men hvor opptatt av klimaet er partiene egentlig? Se hva politikerne sier om oljeboring i Lofoten og Vesterålen, om fremtidig oljeutvinning og om høyhastighetstog.
Er klima viktig for deg i årets stortingsvalg? Framtiden i våre hender har sett på partienes standpunkter i ulike klima og miljøspørsmål.
Klima sett fra sør-kampanjen, Global Migrants for Climate Action og Muslimsk studentsamfunn arrangerte lørdag 29. august en markering på Universitetsplassen som dessverre endte med at to av deltagerne ble skadet.
Miljøvernminister Erik Solheim kjørte klimanøytral taxitur. Anledningen var lanseringen av 0-TAXI, en drosjesentral som jobber aktivt med å redusere sine utslipp av klimagasser.
Vi spurte fremtredende politikere hva deres parti vil gå inn for ved klimatoppmøtet i København i desember.
Bli med på valgkampens viktigste klimastunt! 29. august er det 100 dager til verdens ledere møtes i København for å lage en ny klimaavtale. Faren er stor for at avtalen ikke vil være ambisiøs nok til å kunne hindre dramatiske og irreversible klimaendringer. På lørdag vil unge, gamle, voksne og barn over hele verden vise at de er for en ambisiøs klimaavtale. Bli med på den globale happeningen du også!