Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Mariboes gate 8

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Ja til miljørabatt!

Kutt moms på reparasjon og utleie av klær, utstyr og elektronikk!
Les mer

Vi jobber for en rettferdig verden i økologisk balanse

Kjøpefri dag er en internasjonal markering mot den vestlige verdens ville forbruksvekst. Den startet som "Buy Nothing Day" i Canada i 1992, og har senere spredt seg til over 50 land. Norge er i år med for trettende gang.
Norske bedrifter og husholdninger kvittet seg med 10,9 millioner tonn avfall i 2008, altså godt over to tonn per person. Det viser tall fra Statistisk Sentralbyrå. Avfallet økte med 2 prosent fra året før. Det til tross for finanskrisen.

Svenske myndigheter har tatt konsekvensen av hvor mye matforbruket vårt har å si for klimagassutslippene, og for andre miljøbelastninger. De har derfor funnet fram til kostholdsråd som ikke bare sunne for helsa og folks økonomi, men også reduserer miljøbelastningene.
Kjøtt har blitt billigere og billigere. Vi kjøper over dobbelt så mye kjøtt som for femti år siden, som er langt over det kloden tåler. Framtiden i våre hender mener at en større del av miljøkostnadene må inkluderes i matprisene.
Gjenbruksguiden er et nettsted der du kan finne firmaer og organisasjoner som driver med reparasjon, bruktformidling og utleie i Trondheim.
Siste helgen i mars ble det arrangert luksusmesse i Grieghalle. - De burde heller arrangert klima-konferanse! sa Rødt-leder Torstein Dahle, som syntes det er trist at Luxury Living bruker tid og krefter på å arrangere luksusmesse. Dahle mener de heller burde arrangert klima-konferanse. Det kunne de til og med tjent penger på, for jeg antar det er det de er ute etter, sa Dahle til BA.
De siste åra har det vært en påfallende sterk vekst i forbruket av matvarer i Norge, regnet i faste kroner. Det skyldes at vi kjøper mer av de dyreste matvarene – ikke minst kjøtt.
Kjøpefri dag er en internasjonal markering mot den vestlige verdens ville forbruksvekst. Den startet som "Buy Nothing Day" i Canada i 1992, og har senere spredt seg til over 50 land i verden. Norge var i fjor med for tolvte gang.
må til for at biltettheten i verden blir som i Norge. Er vi et godt eksempel på hvordan et rikt samfunn skal innrettes?