Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Mariboes gate 8

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Ja til miljørabatt!

Kutt moms på reparasjon og utleie av klær, utstyr og elektronikk!
Les mer

Vi jobber for en rettferdig verden i økologisk balanse

Ifølge Grønn Hverdag har norske barn i gjennomsnitt 500 leker hver.

Bruktbutikkene popper opp rundt om i landet og gjenbruk har blitt moteriktig. Trendforskere og moteredaktører melder at det er kult som aldri før å kjøpe brukt. Kan dette være starten på en ny grønn bølge?

– Kjøp flere julegaver, sier LO-leder Roar Flåthen og håper det skal holde hjulene i norsk økonomi i gang. Framtiden i våre hender tror ikke Flåthen får mange med seg på det forslaget.
I en undersøkelse Framtiden i våre hender har gjort, sier et flertall at de ønsker opplevelser og tjenester til jul. Men det er forskjell på kvinner og menn.
Har du prøvd vårt elektroniske gavekort? Vi spurt Lillegutt fra julekalenderen Blåfjell om gavetips til kortet.
Mens svensken handler for 6000 norske kroner i desember, handler nordmannen for 10.000 kroner.
På juleaften bytter man ting man egentlig ikke har råd til med ting man egentlig ikke vil ha.
Framtiden i våre henders grønne gavekort har blitt kåret til årets beste alternative julegave. – Det skiller seg klart ut fra de andre nominerte kandidatene, sier juryen.
Lørdag 26. november arrangerer Framtiden i våre hender Kjøpefri dag. Her er en oversikt over hva som skjer rundt forbi.
Da Jorann Abusland fikk høre om Kjøpefri dag lørdag 26. november, bestemte hun seg for å stenge butikken. – Det ville vært rart å ha åpent på en slik dag, sier hun.

Lørdag 26. november arrangerer Framtiden i våre hender Kjøpefri dag. Her tipser Helene, Vegard, Elin og Eyvind deg om hva du kan gjøre denne dagen.

I desember vil vi handle for 48,8 milliarder kroner. Det betyr at hver av oss bruker 10.000 på julehandelen. Framtiden i våre anbefaler å gi opplevelser i stedet for materielle gaver.
Jeg legger ned den ene matvaren etter den andre i kundevognen. Kikker ned på dagens fangst: Avocado i en liten plastskål, innhyllet i en plastpose.
Finansminister Sigbjørn Johnsen varsler fortsatt lav rente, lav inflasjon og høy lønnsvekst. Det betyr tykkere lommebøker, økt ressursforbruk og økte klimautslipp.
Framtiden i våre hender er blant dei skarpaste kritikarane av den norske overfloda. KrF og Senterpartiet er samde: I Noreg er det for mykje fokus på vekst.