Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Mariboes gate 8

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Ja til miljørabatt!

Kutt moms på reparasjon og utleie av klær, utstyr og elektronikk!
Les mer

Vi jobber for etisk og miljøvennlig forbruk

På juleaften bytter man ting man egentlig ikke har råd til med ting man egentlig ikke vil ha.
Framtiden i våre henders grønne gavekort har blitt kåret til årets beste alternative julegave. – Det skiller seg klart ut fra de andre nominerte kandidatene, sier juryen.
Lørdag 26. november arrangerer Framtiden i våre hender Kjøpefri dag. Her er en oversikt over hva som skjer rundt forbi.
Da Jorann Abusland fikk høre om Kjøpefri dag lørdag 26. november, bestemte hun seg for å stenge butikken. – Det ville vært rart å ha åpent på en slik dag, sier hun.

Lørdag 26. november arrangerer Framtiden i våre hender Kjøpefri dag. Her tipser Helene, Vegard, Elin og Eyvind deg om hva du kan gjøre denne dagen.

I desember vil vi handle for 48,8 milliarder kroner. Det betyr at hver av oss bruker 10.000 på julehandelen. Framtiden i våre anbefaler å gi opplevelser i stedet for materielle gaver.
Jeg legger ned den ene matvaren etter den andre i kundevognen. Kikker ned på dagens fangst: Avocado i en liten plastskål, innhyllet i en plastpose.
Finansminister Sigbjørn Johnsen varsler fortsatt lav rente, lav inflasjon og høy lønnsvekst. Det betyr tykkere lommebøker, økt ressursforbruk og økte klimautslipp.
Framtiden i våre hender er blant dei skarpaste kritikarane av den norske overfloda. KrF og Senterpartiet er samde: I Noreg er det for mykje fokus på vekst.
Nordmenn klager på dyr strøm, mat og bensin, men hvorfor klager vi ikke mer på dårlige varer?
Nye hytter er nesten like store som hus, og de sluker like mye strøm.
Visste du at vi i dag bruker åtte ganger mer vann enn hva våre besteforeldrene gjorde? Hvis forbruket ikke reduseres, advarer FN om at 1,8 milliarder mennesker vil ha konstant vannmangel om 20 år.
Maten er økologisk, avfall sorteres, dieselaggregatet er historie og Natur og Ungdom plukker sigarettsneiper. Derfor er Øyafestivalen Europas grønneste musikkfestival.
Da Kjerstin og Eyvind Danielsen skulle gifte seg, ville de ha en feiring litt utenom det vanlige. Det ble så vellykket at flere av gjestene plutselig fikk lyst å gjøre det samme.
Nordmenn er glad i å shoppe. Spesielt klær. I fjor ble det importert 81.800 tonn klær. Det er mer enn dobbelt så mye som for 20 år siden.