Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Mariboes gate 8

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Ja til miljørabatt!

Kutt moms på reparasjon og utleie av klær, utstyr og elektronikk!
Les mer

Vi jobber for etisk og miljøvennlig forbruk

Norsk våpeneksport gikk i fjor ned med en halv milliard kroner i forhold til toppåret 2009. Likevel ble det i 2010 eksportert våpen og ammunisjon for 2,6 milliarder kroner.
Framtiden i våre hender krever en full gjennomgang av Oljefondets investeringer i palmeoljebransje og at verstingeselskapet Golden-Agri Resources ekskluderes fra fondet.
Statoil har hatt to gasslekkasjer på under én uke. Hendelser som dette er årsaken til at Statoil er kåret til versting-selskap av Framtiden i våre hender.
Norske myndigheter frafråder all handel med det blodige militærregimet i Burma. Det bryr ikke John Fredriksen seg om. Hans riggselskap Seadrill driver oljeboring utenfor utenfor kysten av Burma på oppdrag fra landets militærjunta. Derfor kåres han til ”Årets etikkversting 2010” av Framtiden i våre hender.
Engasjementet som Kristiansands-bedriften National Oilwell Varco har påtatt seg i Burma, vekker sterke reaksjoner. Bondevik ber selskapene holde seg vekk.
De norske selskapene Noreq og National Oilwell Varco leverer utstyr til en omstridt plattform som skal pumpe opp gass for militærregimet i Burma.
De norske selskapene Noreq og National Oilwell Varco leverer utstyr til en plattform som skal pumpe opp gass for militærregimet i Burma.

Minst 28 tekstilarbeidere omkom da det brøt ut en brann i en fabrikk utenfor Dhaka, hovedstaden i Bangladesh, i går. Tekstilindustrien i Bangladesh er beryktet for sin manglende sikkerhet. 
Framtiden i våre hender støtter kampanjen for et forbud mot sandblåsing av jeans. Metoden for å få klærne til å se slitt ut, innebærer stor risiko for at arbeiderne utvikler silikose. Signer oppropet mot sandblåsing!
– Utvidelsene av palmeoljeplantasjene er helt ute av kontroll, sier en indonesisk vaktbikkje-organisasjon. Framtiden i våre hender har besøkt en urfolksgruppe på Sumatra som har mistet alt de eide.
Miljøvernminister Erik Solheim går tungt ut for å redde verdens gjenværende regnskoger. Samtidig investerer Oljefondet milliarder av kroner i palmeoljeindustrien som river ned den samme skogen. Den utrydningstruete orangutangen er blant bransjens offer.
Russiske og filippinske gruvegiganter kjemper om det norske selskapet Intex. For filippinske gruvemotstandere er ansvar for lokalbefolkningen og respekt for moratoriet viktigere enn eierforholdene.