Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Økernveien 94, 0579 Oslo

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Stopp sløsepolitikken!
Skal vi bekjempe klima- og naturkrisa må vi bekjempe overforbruket!
Støtt kravene!

Vi jobber for en rettferdig verden i økologisk balanse

Leder for økonomi, personal- og administrasjon

Framtiden i våre hender er i kraftig vekst, og ser behov for å styrke den økonomiske og administrative styringen av organisasjonen. Nå søker vi en ny avdelingsleder som kan bidra i vårt viktige arbeid for å redusere overforbruk og global ulikhet - kanskje er det deg?
Framtiden i våre hender er i kraftig vekst, og ser behov for å styrke den økonomiske og administrative styringen av organisasjonen. Nå søker vi en ny avdelingsleder som kan bidra i vårt viktige arbeid for å redusere overforbruk og global ulikhet - kanskje er det deg?

Som leder for økonomi-, personal- og administrasjonsavdelingen vil du få hovedansvaret for økonomistyring og daglig drift av kontoret. Du vil ha personalansvar for fire dyktige og engasjerte ansatte, og du vil inngå i vår ledergruppe på syv personer.

Avdelingen du leder har ansvar for økonomi, personalpolitikk, samt administrasjon, IT og medlemsservice. Dens mandat omfatter å sørge for langsiktig, trygg, sosialt og miljømessig bærekraftig økonomistyring. Dine hovedoppgaver vil være løpende økonomiforvaltning, som lønnskjøring, bokføring og årsavslutning, oppfølging av revisor, søknader om offentlige tilskudd og innrapportering til myndigheter, samt halvårig rapportering til styret.

Du vil også ha personalansvar for personalsjefen i Framtiden i våre hender, som følger opp personalutvikling, rekrutteringspolitikk og løpende personalarbeid. Ansatte i avdelingen har også ansvaret for å sørge for at vi til enhver tid har oppdaterte, trygge og effektive digitale løsninger, maskinpark og telefoni, samt øvrig administrativt arbeid som å holde medlemsregisteret oppdatert, og forefallende kontorarbeid.

Du vil lede en allsidig avdeling, og dine kjerneferdigheter er å finne innen økonomi, ledelse og utviklingsarbeid.

Kvalifikasjoner

  • Høyere utdanning innen økonomi, administrasjon, HR. Realkompetanse kan veie opp for formalkompetanse
  • Erfaring med ledelse, organisasjonsutvikling og personalledelse
  • Flerårig erfaring med økonomistyring og praktisk arbeid innen økonomiforvaltning
  • Gjerne bakgrunn fra, eller kjennskap til, ideell sektor og demokratiske medlemsorganisasjoner
  • God digital forståelse

Personlige egenskaper

  • Ansvarsfull og systematisk
  • Analytisk og løsningsorientert
  • Gode samarbeidsegenskaper
  • Deler Framtiden i våre henders verdier og formål

Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø med dyktige, erfarne og engasjerte kollegaer. Kontoret vårt på Hasle i Oslo er både hyggelig og universelt utformet, med felleskantine. Vi praktiserer redusert arbeidstid (90% i 100% stilling) for å bidra til å skape en bedre balanse mellom arbeid og fritid for våre ansatte. Vi tilbyr gode pensjonsbetingelser og lønn basert på erfaring og utdanning i tråd med Framtiden i våre henders lønnssystem.

Vi etterstreber å være en mangfoldig og inkluderende arbeidsplass. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av etnisk bakgrunn, alder, funksjonsevne, seksuell orientering eller kjønnsidentitet.

Søknadsfrist 10. januar 2022. Oppstart så snart som mulig. For mer informasjon om stillingen, kontakt gjerne våre rådgivere hos Hodejegerne, Åsta Braathen, tlf.: 989 01 025, eller Eva Engeset, tlf.: 469 50 102.

Søk på stillingen her.