Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Mariboes gate 8

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Ja til miljørabatt!

Kutt moms på reparasjon og utleie av klær, utstyr og elektronikk!
Les mer

Vi jobber for en rettferdig verden i økologisk balanse

Leder for fagavdelingen

Vi søker en fagsjef, som har det overordnede ansvaret for fagavdelingens arbeid i Framtiden i våre hender.

Vi søker en fagsjef, som har det overordnede ansvaret for fagavdelingens arbeid i Framtiden i våre hender.

Vi skal rekruttere en ny leder av fagavdelingen. Avdelingen består av 11 motiverte fagrådgivere med høy kompetanse og et sterkt engasjement, som er opptatt av at arbeidet de gjør skal endre samfunnet i mer etisk og bærekraftig retning. Sammen utvikler og kvalitetssikrer de ny kunnskap og faglige analyser som danner grunnlag for organisasjonens policy og troverdighet. Fagsjefen er viktig i videreutviklingen av organisasjonens faglige posisjon og i det agendasettede arbeidet.

Fagsjefen har det overordnede ansvaret for avdelingens arbeid, og for å videreutvikle systemer for kvalitetssikring og prosjektstyring. Samarbeid med andre avdelingsledere og deltakelse i ledergruppa er en viktig del av stillingen. I 2021 skal vi utarbeide ny strategi, og en ny avdelingsleder vil være med på å sluttføre og gjennomføre denne de neste årene.

Hvem ønsker vi?

  • Vi ser etter en fagsjef som kan kombinere lederegenskaper og faglig kompetanse, fortrinnsvis gjennom arbeidserfaring med begge deler.
  • Som mellomleder vil du være en faglig inspirator, som skal motivere, veilede og organisere dine kolleger og sikre at avdelingens ressurser prioriteres best mulig og at arbeidet holder høy kvalitet.
  • Som medlem av en ledergruppe på sju personer skal du også bidra til en god arbeidsdynamikk på tvers av organisasjonen.
  • Vi forventer at du har god forståelse for metode, faglig kvalitetssikring og kildekritikk. Sannsynligvis innebærer det utdanning på minimum masternivå.
  • Du må ha solid kunnskap om bærekraft. God kunnskap om temaer som klima, sirkulærøkonomi, finanssektoren, leverandørkjeder og bærekraftig mat er en stor fordel.
  • Du bør ha erfaring med ulike måter å arbeide på, fra strukturert målstyring til ad hoc-arbeid, og ha forståelse for hvordan faglig soliditet kombineres med aktualitet. Du bør like å ha oversikt over ulike typer prosjekter, både faglig og organisatorisk.
  • Vi tror at personen med de kvalifikasjonene vi er på jakt etter har en god del års erfaring i arbeidslivet, fortrinnsvis som leder innenfor et relevant fagområde. Hvilken sektor du har bakgrunn i er ikke avgjørende, men stillingen krever en god forståelse for ideelle organisasjoners rolle i samfunnet.
  • Du bør være opptatt av samarbeid og utvikling av gode relasjoner, både i egen avdeling, og i organisasjonen forøvrig. Du trives med små og store utfordringer, og klarer å gi rom for og inspirere folk rundt deg til å tenke kreativt og se muligheter. Du liker å bli utfordret, og er opptatt av hvordan fagarbeidet og organisasjonen kan utvikle seg for å påvirke samfunnsutviklingen i mer etisk og bærekraftig retning.

Vi tilbyr
Framtiden i våre hender er en spennende arbeidsplass for samfunnsengasjerte mennesker, og vi har et godt arbeidsmiljø. Vi har redusert normalarbeidstid, god pensjonsordning og mye fleksibilitet for den enkelte ansatte. Avdelingsledere lønnes mellom 572.000,- og 632.000,-.

Spørsmål om stillingen
Kontakt nestleder Christoffer Ringnes Klyve på tlf 917 17 432.

Søknadsfrist
22. januar 2021

Søk på stillingen her

Om oss
Framtiden i våre hender er blant Norges største miljø- og solidaritetsorganisasjoner, og arbeider for rettferdig fordeling av jordens ressurser. Vi mener at hensynet til natur og klima er viktigere enn vekst i forbruk og økonomi.

Våre fokusområder er redusert forbruk og bærekraftig produksjon, trygg og bærekraftig tekstilindustri og etiske og bærekraftige investeringer.

Vi har over 40.000 medlemmer, og om lag 45 ansatte på hovedkontor i Oslo, og regionkontorer i Lillehammer, Trondheim og Tromsø.