Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Økernveien 94, 0579 Oslo

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Stopp sløsepolitikken!
Skal vi bekjempe klima- og naturkrisa må vi bekjempe overforbruket!
Støtt kravene!

Vi jobber for en rettferdig verden i økologisk balanse

Dette er Klimadugnad

For å klare å løse klimakrisen trenger vi at alle bidrar, både politikere, næringslivet, og oss andre. I Klimadugnad vil vi vise at vi gjør vår del av jobben!

For å klare å løse klimakrisen trenger vi at alle bidrar, både politikere, næringslivet, og oss andre. I Klimadugnad vil vi vise at vi gjør vår del av jobben!

Norsk klimapolitikk har aldri levert de klimakuttene som trengs for å bidra til å bevare jorda vår slik vi kjenner den. Norge trenger en tøffere klimapolitikk som bidrar til tilstrekkelige utslippskutt for å klare å halvere klimagassutslippene innen 2030. Stortingsvalget i 2021 kan få oss på rett kurs.

Målet med Klimadugnad er at alle partiene fører en tøffere klimapolitikk med konkrete tiltak som kan gi de utslippskuttene vi trenger, og at dette reflekteres i regjeringserklæringen etter Stortingsvalget høsten 2021.

Klimagrep i egen hverdag

For å få til dette trenger vi å skape et press på politikerne. Det skal vi gjøre gjennom å vise at tusenvis av nordmenn rundt omkring i hele landet tar klimagrep i egen hverdag. Og så blir det opp til politikerne å gjøre sin del av klimadugnaden.

Vi er mange som ønsker å leve mer klimavennlig og som forventer kraftigere klimagrep fra politikerne. Klimadugnad kan både gi deg inspirasjon til å leve mer klimavennlig og en mulighet til å presse politikerne!

Du velger selv

kampanjenettsiden kan du bli med å gjøre klimahandlinger som bidrar til å kutte klimautslipp. Kanskje ønsker du å la være å kjøpe nye klær i en periode, være vegetarianer i en periode, eller kanskje prøve å bare reise på bakken det neste året?

Noen av klimahandlingene er kanskje allerede en del av hverdagen din, mens andre handlinger er utfordringer som gjør at du vil trenge å tenke litt annerledes om ting du gjør i det daglige. Finn de handlingene du har lyst til å gjøre, og registrer deg her!

Bli med!

Kampanjen varer helt fram til Stortingsvalget 13. september 2021. Så du kan registrere og gjennomføre klimahandlinger i et helt år!

I tillegg kan du få med folk du kjenner på å gjøre klimahandlinger sammen. Reparere klær, mekke sykkel, og å kokkelere et stort restemåltid, er sosiale aktiviteter som også er gode klimahandlinger.

Bli med på Klimadugnad nå!