Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Mariboes gate 8

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Ja til miljørabatt!

Kutt moms på reparasjon og utleie av klær, utstyr og elektronikk!
Les mer

Vi jobber for en rettferdig verden i økologisk balanse

Verv medlemmer og få vervepremie!

Vi trenger alle som ønsker en mer rettferdig fordeling og et bærekraftig samfunn med på laget!

Vi trenger alle som ønsker en mer rettferdig fordeling og et bærekraftig samfunn med på laget!

Nå kan du bidra til at vi får utrettet mer, samtidig som du får en liten gave av oss. 
refleks500
Verv 1 venn – få en refleksDersom du verver 1 nytt medlem til Framtiden i våre hender kan du få refleks med vår logo. Bli en synlig syklist eller fotgjenger!

Verv 2 venner – få en kjøleskapsmagnet- Hvert år kastes det over 350 000 tonn spiselig mat. Med enkle grep kan vi alle kaste mindre mat. Dersom du verver 2 nye medlemmer kan du få en kjøleskapsmagnet med Matvettreglene. Den er en fin påminnelse å ha på kjøleskapet.

Hvordan gå fram

Medlemskapet fås til spesialpris 250,- ut 2018. Så kom igjen, verv en venn eller to i dag! Nye medlemmer sender en SMS med teksten MEDLEM til 2300.  Når du har vervet det antallet som tilsvarer vervepremien du ønsker, sender du en mail til vervepremie@fivh.no. Skriv navn og telefonnummer til de du har vervet. Du vil motta vervepremien din i posten.

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Vi finnes bare på grunn av den økonomiske støtten fra de over 35 000 medlemmene våre. Desto flere som støtter arbeidet vårt, jo større påvirkningskraft har vi også i møte med myndigheter, politikere og næringsliv. Bli medlem i dag!